راه حلی که برای خودم کار کرد حتمااا لینکو کپی کنید و توی تاپیکایی که درمورد خودکشی ان یا برای کسایی که ناراضی از زندگی و ناامیدن بفرستید👇
خب ببین اگه الان تو فکرشی❌
🔺۱.گوش کن به من همین الان پاشو لامپو روشن کن اگه کسی هم کنارت هست و نمیتونی برو تو حمومی اتاق دیگه ای جایی یه دفتر و خودکار ببر با خودت
🔺۲.وسط صفحه یه دایره بکش وسطشو مشکلتو بزرگ بنویس و اطراف دایره رو چندتا فلش بزن که چرا این مشکلو دارم؟ از طریق چه راه هایی میتونم تمومش کنم یا کمترش کنم؟
🔺۳.حالا بشین دقیق فک کن شده نیم ساعت دو ساعت سه ساعت مسخره ترین راه ها و پیش پا افتاده ترین راه ها رو هم بنویس از هیچ فکری نگذر.
🔺۴.وقتی همه چیزو نوشتی و دیدی چیزی به ذهنت نمیاد از بین اونا یکی یا دوتارو که بنظرت بهترن انتخاب کن.
🔺۵.شروع کن به تجزیه کردنش: من از فردا میتونم چیکار کنم که به این هدفم نزدیک تر بشم؟ چه چیزهایی رو باید ترک کنم؟ با چه آدم های منفی باید قطع رابطه کنم؟
🔺۶.و از فرداش اونایی که نوشتیو شروع کن یهو نری سر هدف اصلی قشنگ بنویس تقسیمش کن به راه های کوچک و عادت های روزانه ساده.
مثلا کسی که فک میکنه چاقه و ناراحته از وزنش یهو نمینویسه من از فردا دیگه هیچی غذا نمیخورم تا لاغر شم باید بنویسه من از فردا ۳ قاشق برنج کمتر میخورم، هله هوله رو قطع میکنم و آب بیشتری مینوشم این ۳ تارو تا چند هفته ادامه میده تا براش عادت شه و به مرور میره جلوتر و عادتای جدید رو به قبلیا اضافه میکنه تا بهش برسه.
مثلا اگه پول نداری بنویس من چه استعدادهایی دارم که میتونم ازش پول دربیارم؟ یا اگه حس میکنی هیچ استعدادی نداری بگو من به چی علاقه دارم که میتونم با یاد گرفتنش پول دربیارم؟( توروخدا خلاق باشیدددد کارای خلاق بهترن مثلا یک ایده جدید توی تولید مانتو یا کترینگ خانگی غذای محلی یا به این فک کن که در حال حاضر مشکل مردم چیه و چطور میتونی حلش کنی برای مثال پسر بچه ای که اول کرونا ایده نگه دارنده ماسکو داشت چون پشت گوشش درد میگرفت هیچوقت فکرشم نمیکرد یه تیکه پلاستیک بشه ایده میلیون دلاری و تقریبا تو همه کشورها فروخته بشه). ایدتو بنویس توی اینترنت اینستا و... دنبال آدمای توی اون حیطه کاری یا آموزش هایی که فکر میکنی برات مفیده رو شرکت کن خیلی باید اول راه پیگیری کنین.
زندگی هزاااارتا راه حل داره فقط باید بشینی دقیق تجزیه اش کنی هیچ مشکلی نیست که حل نشه اگه خیلی بد باشه ام و شما هیچ جوره نتونی عوض کنی (که بعید میدونم باشه) باید به گزینه هایی فک کنی که چجوری میتونی نادیده اش بگیری یا چیکار میتونی بکنی که کمتر روی زندگی روزانت تاثیر بذاره؟ چجوری میتونی اونقد شاد باشی که این مشکلو یادت بره یا کمتر به چشمت بیاد؟
اصلا به خودکشی فک نکنین حتما حتما حتما هم از روانشناس و مشاور کمک بگیرین و در همه حال به خدا توکل کنین موفق باشید♥♥
اگه باعث تلنگری در درونتون شدم یه دعای کوچیک یا یه آرزوی خوشگل برام کنید خدانگهدار♥