2777
2789
عنوان

برا بابام خیلی ناراحت شدم

179 بازدید | 15 پست

بابام تازه عمل کرده بعد الانم کروناس کسی اصلا ملاقات نمیره که منطقیه ولی خوب تلفنی که میشه احوال پرسید...هی میپرسه کسی زنگ نزد احوالمو بپرسه تا این حرف میزنه انگار چنگ میزنن تو دلم داییام و خاله‌هام هر کدوم چند بار زنگ زدن باهاش حرف زدن ولی بابام منظورش فامیلای خودشه عموم با اینکه میدونه عمل کرده حتی یه زنگ نزد احوال داداششو بپرسه چون با این وضعیت کرونا حاضر نشدیم جونمون به خطر بندازیم بریم عروسی پسراش( فقط خود بابام رفت کادوشونم داد)... یا اون یکی برادر زادهاش یه زنگ نزدن بهش.... خیلی دوست دارم بهش بگم بابا از کسی انتظار نداشته باش تا راحت باشی ولی مگه میشه بهش بگم از داداشت انتظار نداشته باش

دلم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله تن بابات سلامت باشه 

خدارو داشته باشه 

میخواد چیکار بنده ای ک در پی منفعتش بخواد کاری کنه 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

بعضیا انگار جای دل سنگ تو سینشونه .بشین کنار بابات باهاش دردودل کن به حرفش بیار  تا سبک بشه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
چی بگم من خودم اصلا خوشم نمیاد کسی زنگ بزنه حالم بگیره اینجور احوال پرسیه همش تعارفیه و بس

بابام سنش بالاس فقط دلش به این خوش میشه و گرنه یه زنگ که چیز مهمی نیست

دلم گرفته
ان شالله تن بابات سلامت باشه  خدارو داشته باشه  میخواد چیکار بنده ای ک در پی منفعتش بخوا ...

باورت میشه عموم فقط بخاطر اینکه ماها نرفتیم با داداشم و مامانم تو خیابون حرف نزده بود

دلم گرفته
اخی منم دلم گرفت😔ان شاءالله فردا بهش زنگ میزنن بابات خوشحال میشه.❤

فدای سر بابام بخدا من که همه اینا رو تو قلبم کشتمولی بخاطر دلخوشی بابام یه زنگ چی ازشون کم میکنه

دلم گرفته