2777
2789

به نامزدم گفتم امسال شب قبل سال تحویل میای خونه ما باهم خونه ما باشی، امروز این جاری پیام گزاشته شب عید همتون بیاین خونه مادربزرگ نفری ۲۵ بریزین به حسابم براتون خرید کنم کنار هم باشین،

همیییشه یه مناسبتی هست ،یه برنامه ریزی میکنه همه دایی هاش و خواهرش و مادرش و بچه های خواهرشون مادرشوهرم  و میخواد جمع کنه کنار هم، چون دختر خواهر مادرشوهرمه و فامیلن  باهم

اما نمیدونه من و زن دایی ها که غریبه هستیم خودمون برنامه داریم 

وشوهری دلش با جمع اوناست 

الان با این حرفش من میترسم ازش بپرسم امسال خونه ما هستی به اونا بگو نمیام ،رومو زمین بندازه الکی بهانه کنه بره اونجا

واقعا از این جمعشون دارم متنفر میشم چون به خودشون خوش میگذره و ازاد هستن

شوهرمم میگه این جمع بخاطر مادربزرگه ،اما بعید میدونم

یک سال نامزدی من همممه پنجشنبه جمعه هاش خونه مادربزرگش گذشت

واقعا خسته شدم نمیتونم تحمل کنم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دای بدبخت گفتم چی کار کرده

یعنی هنوز نرفت زیر یه سقف فتنه می کنید

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

با مادرشوهرت رفیق شو.بهش حرفاتو بزن.قبلشم یه کادوی کوچولو بگیر نرم بشه

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
بگو خونه مادربزرگت بعد سال تحويل اولين جا ميريم اونجا محل حرف جاريت نده، دوبار كه نرين ديگه ميفهمه ...

فک میکنی براش مهمه حضور یا نبود من اون کار خودشو میکنه چون مادرو خواهرش و دایی هاش اونجان