2777
2789
عنوان

یه دوست میخوام برای حذف قند و شیرنی :)

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 45 پست

دوستای گلم که لطف کردین بهم اعلام امادگی کردین  از همین الان قند و شیرنی را با اجازه اتون حذف میکنیم و سه شنبه ی هفته ی بعدی میایم و از میزان موفقیتمون به میگیم ...خوبه :) ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاه 😔

شبا دارچین و زیره بخورید یه غذایی هم میتونید درست کنید البته دلو میزنه ولی من دوس دارم سیب زمینی مرغ گوجه کدو کرفس پیازخام فلفل دلمه هویج و غوره و رب و فلفل دارچین و زنجبیل اگه بتونی هرروز بخوری به جز اخر هفته ها که آف باشی بهد یه ماه کاملا همه چیز نرمال میشه موقع سرو هم لیمو ترش بچکون

شبا دارچین و زیره بخورید یه غذایی هم میتونید درست کنید البته دلو میزنه ولی من دوس دارم سیب زمینی مرغ ...

عزیز دلم قربون دل مهربونتون که اینقدر خوب راهنماییم کردین مرسی ازتون ولی من هفت ماهه که وگان شدم گوشت نمیخورم عروسکم مرغو نمیندازم ولی بقیه ی چیزایی که فرمودین را میریزم و میخورم ایشالا که جواب بده ؛)