2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه بیان کمک

53 بازدید | 4 پست

۳تاپسردارم زلزله بزرگه ۶سالشه دومی ۴ سومی ۲ونیم نمتونم بهشون برسم خیلی باهم جنگ میکنن به خاطرکرونا هم مهدتعطیله وبیرون رفتن نداریم چن وقت دوتاپسرام میذاشتم کوچه بازی میکردن منم به پسرکوچیکم میرسیدم بعددیدم ای داد بی داد ازکوچه بچه های مردم فحش وبدوبیراه یادگرفتن وتوخونه بهم میگن دیگه نذاشتم برن کوچه توخونه با ۳پسرفوق العاده شلوغ وبی تربیت موندم هاج وواج کمک هم ندارم

ببین یه سفره بزرگ پهن کن تو اتاق واسشون گل رس بخر بهشون بگو هرکی کاردستی قشنگی درست کنه جایزه میدم...بعدش واسشون کارتون بذار خلاصه انقد مشغول بازیشون کن ک وقت نکنن باهم دعوا کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=180380667]ببین یه سفره بزرگ پهن کن تو اتاق واسشون گل رس بخر بهشون بگو هرکی کاردستی قشنگی درست کنه جایزه میدم.. ...[/QUOTروزانه ۲ساعت میشن پای تلویزیون بیشترنمیذارم ببینن خوب نیس بعدش نقاشی و....جنگ ودعوا خودم حال داشته باشم باهاشون بازی میکنم ولی درحقیقت خسته میشم نمیتونم 

[QUOTE=180380667]ببین یه سفره بزرگ پهن کن تو اتاق واسشون گل رس بخر بهشون بگو هرکی کاردستی قشنگی درست کنه جایزه میدم.. ...[/QUOTE.                     حالا فردا براشون گل تهیه میکنم یه روزم گل بازی میکنن ممنون ازپیشنهادتون موندم بعدش چی 😊😂😅