2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی رو بعد چند وقت ببینین و  بهتون بگه بچت چقدر چاق شده چی میگین؟؟؟

حرف بدی نزده خو

هـی تـو! از اینکـه‍ امـروز مـورد توجــه‍ همه‍ هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله‍ یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔

پول بردار بچرخون دورسرش چشم نخوره چی میخوای ج بدی؟😐

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
کسی رو بعد چند وقت ببینین و  بهتون بگه بچت چقدر چاق شده چی میگین؟؟؟

میگم ما داریم غذا میخوریم شما که ندارین همون پوست استخون بمونین والا تو این وضعیت اقتصادی😕

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕