2777
2789
عنوان

تو رابطه مهمه ک ...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اونام‌ک دوس دارم لست سین همرو ببینم ولی کسی مال منو نبینه،جز اونی ک میخوام حرصشو دربیارم😎

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

حداقل واسه زن و شوهر خیلی مهمه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نظری ندارم ، ممکنه طرف قصد بدی نداشته باشه

بعضیا خیلی مشغولن ، به خاطر همین لست سین و برمیدارن 

البته وقتی اولویت طرف مقابل باشی ،حتی اگه لست سین و برداشته باشه ،کوچکترین فرصت که پیدا کنه بهت پیام میده

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

چرا باید مهم باشه؟ خب حالا گیریم که دیدین لست سین رو، شاید طرف کاری داشته که آنلاین بوده! همه ی کاراشم که ریز به ریز قرار نیست بهتون بگه که الان به فلانی پیام دادم بعد برم پیش فلانی فلان حرفو بزنم...
پس دونستنش به دردتون نمیخوره جز اینکه باعث بشه گیر الکی به هم بدین که مثلا تو که آنلاین بودی چرا پیام منو باز نکردی، یا مثلا چرا آنلاین بودی اون ساعت...

اگه دوستین،که بخدا دارین آتیش میزنین به عمرتون  اگه نامزدین که آره مهمه

چیش مهمه؟؟؟

چرا من دقیق متوجه نمیشم؟؟

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒
چیش مهمه؟؟؟ چرا من دقیق متوجه نمیشم؟؟

اینکه اگه هم مخفی میکنه بازدیدشو،لااقل برای نامزدش نباید مخفی باشه.کلا رابطه ای که هیچی توش مخفی نباشه قشنگه 

سرده  سر پره سردرده....ببین نبودنت با من چه کرده...
@voorooooojak     عاشقتم همش لایکم میکنی😘😘😘😘😘🤪🤪🤪🤪🤪

قوربآنت عزیزم ،اتفاقا من کاربریارو نمیخونم و به پستا لایک میدم ولی حتما خیلی نظرامون شبیه همه😍👌

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

مال من همیشه بسته است

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤