2777
2789
اونا رو بگو که فقط لخت میشن و ارایش میکنن و عکس از شوهر و بچه هاشون و خونشون میذارن و کلی پول هم واس ...

وای نگویکی هست که فقط قصدش اینه ازخونش عکس وفیلم بزاره به خدابعضیاشون خیلی تابلوعن حالاخداییش بعضیاشونم چیزخوب یادادم میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا 👌👌❤❤ یکیش آیلین😒😒😒😒

بعد واسه یه تبلیغ یه دقیقه ای میلیونها پول میگیرن یا واسه گذاشتن یه عکس تبلیغ تو صفحش یکیشون گفت ۱۸ میلیون میگیره

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
دقیقاااا مثل نگین عابد زاده چندش☹☹☹ فقط از بچها هاشون سواستفاده میکنن و خودشونم به نمایش می ...

از کجا میدونی دزد و کلباهبردارن

✨خدایا امیدم توئی✨
مهم‌ پول دراوردنه خب دختر

صحبت من اینه که طرف هیچی نمیدونه هیچ مدرکی هیچی وازهمین نت واین چیزا مطلب  میزاره پولم درمیاره نوش جونش داره زحمت میکشه ولی وقتی مهندسا وجوونابیکارن ادم ناراحت میشه طرف صبح تاشب بیل میزنه اخرشب خسته وسیاه وسوخته میره خونه دخلش کمترازخرجشه

برای اینکه ایسنتا پستاتو برات تبلیغ کنه بابد ماهانه پول بدی . بعد باید کارت بین المللی یا مستر کارت ...

ببین برو پیج سپیده بزمی پور..دیشب یه استوری گذاشته بود دراین مورد

یه پیج معرفی کرده بود که یاد میداد بلاگری رو

خوب عزیز من میخوای تو اینستات چی بزاری ارایش بزاری اشپزی پست فان؟

من؟من بلاگرهای بی هنر و جلف رو گفتم که با لخت کردن و نمایش خودشون و خونشون دارن میلیاردی پول به جیب میزنن بدون هیچ هنری

ببین برو پیج سپیده بزمی پور..دیشب یه استوری گذاشته بود دراین مورد یه پیج معرفی کرده بود که یاد میدا ...

این بزمی پور هم رفته تو کار تبلیغ اولش که هیچ جا نشونش نمیداد بعد نون توشه حالا همش داره تبلیغ میکنه و پول میگیره