2777
2789
صحبت من اینه که طرف هیچی نمیدونه هیچ مدرکی هیچی وازهمین نت واین چیزا مطلب  میزاره پولم درمیاره ...

دقیقا..... منم خب به این‌نتیجه رسیدم برم بلاگر بشم  چون با این کارا به هیچ جایی نمیرسی مگ بلاگر بشی🤣🤣

✨خدایا امیدم توئی✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد واسه یه تبلیغ یه دقیقه ای میلیونها پول میگیرن یا واسه گذاشتن یه عکس تبلیغ تو صفحش یکیشون گفت ۱۸ ...

همین خانوم امسال بااین پول های مفتش توشمال ویلا گرفت ، مثل ندید پدیدها همش از ویلاش و استخرش  و  چمن مصنوعی  هاش فیلم میزاشت😂😂😂😂

اصلا به درک بگیره🙄

بااین پول های کلان بگیره🙄

پیج کلاهبردار معرفی کنه🙄

آخه بگو گدا چرا دیگه به مردم فخر  میفروشی؟؟؟😕

این بزمی پور هم رفته تو کار تبلیغ اولش که هیچ جا نشونش نمیداد بعد نون توشه حالا همش داره تبلیغ میکنه ...

گدازاده هستن عزیزم👌

چشم و دل سیر نیستن☹

نه به اون که هیچ جا نبود

نه به این که همه جا پلاسه 

با اون عکسای فلانش 😂😂😂

همین خانوم امسال بااین پول های مفتش توشمال ویلا گرفت ، مثل ندید پدیدها همش از ویلاش و استخرش  و ...

جدی با پول تبلیغ ویلا خرید؟شاهرخ استخری هم خوب زنشو انداخته تو اینستا پول دربیاره قبلش میگفت نه علاقه ای ندارم کسی زنمو ببینه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
وای چقد نالیدی ازشون😂😂😂

آخه تونمیدونی😤😤😤😤

مردم ما ساده لوح اند😕😕😕😕

اینام تا دلت بخواد ریاکار و عوضی

توام بری تو این کار فحش کشت میکنم🤣🤣🤣

نری هااااا ، دعوامون  میشه😂😂😂❤❤❤

آخه تونمیدونی😤😤😤😤 مردم ما ساده لوح اند😕😕😕😕 اینام تا دلت بخواد ریاکار و عوضی توام ...

😂😂😂من حاضرم فحش بشنوم ولی پولدار بشم تو این دوره زمونه🥲🥲

✨خدایا امیدم توئی✨
😂😂😂من حاضرم فحش بشنوم ولی پولدار بشم تو این دوره زمونه🥲🥲

خخخخ آره بابا  چرا که نه

ولی اونا عوضین..... خیلی دو رو اند 😐

کثاااافتتتتتت😒😒😒😒

بیا اینم فحش 🤣🤣🤣🤣🤣

بوووس بلاگر کوچولومون🤣🤣❤❤💋💋🌹🌹😍😍