2777
2789

بهش میگم برو میگه خودت برو ! زبونش دراز و پرروئه کار و پول نداره خونه برای منه . نمیره چ جوری بیرونش کنم ؟ من طلاق بگیرمم این از اینجا کنده نمیشه مثل زالو چسبیده . چیکارش کنم اخه من . میخوام برم درخواست طلاق بدم ولی تهش چی برمیگرده همین جا. پدر یا بردار ندارم زورشون برسه بیرونش کنن

برو ازش شکایت کن و درخواست طلاق بده

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمانه برعکس شده 😂

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

خونه رو بزار برای فروش.خودتم بیفته دنبال کارهای طلاق . .کلید خونه رو عوض کن و اگر زور داره از این در های ریاضی برای بیرون در اصلی خونه بزن و روشم قفل بزن ..حواست باشه سر لج نیفته برای طلاق مجبورت کنه بر عکس بهش پول بدی تا طلاقتو بده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خونه رو بزار برای فروش.خودتم بیفته دنبال کارهای طلاق . .کلید خونه رو عوض کن و اگر زور داره از این د ...

پول ک نمیدم بهش . خونه رو بفروشم پس . ولی قبل طلاق عر جا برم اینم میاد. یه مدت تو پروسه طلاق باید برم جایی بمونم بعدش خونه بخرم . ولی جایی ام ندارم برم حتی خونه پدری ندارم . خونه خواهرمم روم نمیشه بمونم

قفلا رو عوض کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474