2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاقی شکمـ یا جاهای دیگ ؟؟؟ 

کلا همه جام انگار باد کرده بودم .ال دی خوب نیس اصلا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اون شنبه یکشنبه ام بخاطر اینه بدونی از کی شروع کردی 

مثلا میخای دوشنبه بخوری از یه دوشنبه شروع کن طبق فلش پیش برو

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بیست و یک روز ک خوردی هفت روز نمیخوری دوباره شروع میکنی.ماه اولم حتما با ی روش دیگه جلوگیری کن تا بد ...

اهان 

هفت روز بعزش،بخورم . 

میفته تو زمان پریودی،اشکال ندارع؟

من بار اول از روز شروع پریودی خوردم شبی یکی تا تموم شد.  دفعه‌های بعدکه پریود شدم از شب پنجم پریودی میخوردم شبی یکی تا دوباره تموم بشه... 

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
اهان . میشه بگی چجوری میخوردی؟؟ یعنی ۲۱روز میخوردی چند روز نخوردی؟

روش نوشته دیگه میخوری همشو بستش که تموم شد نمیخوری تا پریود بشی پریود شدی شب پنجم میخوری 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اهان  هفت روز بعزش،بخورم .  میفته تو زمان پریودی،اشکال ندارع؟

ن دیگه اتفاقا باید زمان پریودی باشه .سری اولم از روز اول دوم پریودیت شروع کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
مرسی عزیزم 

قربونت ولی ال دی نخور .میگن زیاد مطمعنم نیس دوزش پایینه .دزوسپتیو بگیر مطمعن تره عوازضم نداره