2777
2789
عنوان

رنگ مو کاسه ای

170 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

کسی نحوه استفاده از این رنگ مو فانتزی ها که به شکل کرم هستن رو میدونه؟؟

خود لوازم آرایشی که گرفتم آقاهه گفت همینطوری بزن به موهات،ولی حس میکنم زیاد روموهام مشخص نیست و یه جوریه..

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

ندیدم تاحالا ی مدل دیده بودم تو ی قوطی بود رنگای فانتزی بود پرسیدم گف اول باید دکلری بزاری بعد اینو بزنی

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیدم تاحالا ی مدل دیده بودم تو ی قوطی بود رنگای فانتزی بود پرسیدم گف اول باید دکلری بزاری بعد اینو ...

این بهم گفت بعد که بشوری موهاتو راحت پاک میشه..

ولی میزنم بعد یک ساعت انگار محو میشه 

خب مثله کرم بزن ب موهات

میزنم ولی بعدش محو میشه 

گفتم اگه کسی تجربه ای داره بگه ، شاید نیاز باشه قبلش آب بزنم به موهام؟؟یا چربشون کنم؟!

این بهم گفت بعد که بشوری موهاتو راحت پاک میشه.. ولی میزنم بعد یک ساعت انگار محو میشه 

شاید باید دکلره کنی مارکشو مدلشو سرچ کن ببین چیزی دستگیرت میشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
این بهم گفت بعد که بشوری موهاتو راحت پاک میشه.. ولی میزنم بعد یک ساعت انگار محو میشه 

دکلره می خواد بعد چند بار شستشو هم می ره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
شاید باید دکلره کنی مارکشو مدلشو سرچ کن ببین چیزی دستگیرت میشه

تو گوگل هم زدم ولی گفتم شاید کسی استفاده کرده باشه بتونه راهنمایی ام کنه😕

تو گوگل هم زدم ولی گفتم شاید کسی استفاده کرده باشه بتونه راهنمایی ام کنه😕

شبیه کاسه کرم مرطوب کننده س؟