2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم فک کنم خاله زنکه😑🤦‍♀️

عقد هستیم عقد ما هم مثع نامزدی هستش 

مثلا برم خونشون بیشتر اوقات با خانما میشینه هیچ مردی نیس فقط همینه

غیبتم میکنه یعنی خبرا دسته او با همینه حتی اگه بره ی شهر دیگه از منطقشون خبر داره میگه فلان اتفاق افتاد فلانی همچین کاری کرد

حرف مردم براش مهمه خودش مبگه نیس ولی هست

خیلی حرف میزنه خیلی زیاد

چطور ما خانما ی خورده لوس بازی داریم ی جورایی زود دلمون میشکنه قهر میکنیم اینم همینطوریه 

در کل خیلی بد هستش

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒
چقد تجربه داشتید 😂قابل درمانه؟ 

فامیل شوهرم زیاد از این خاله زنک ها داره!!!!   نه درمان نداره!!!   درد بی درمانه!!!    به نظرم مردهای خاله زنک تو عمق وجودشون خودشون خیلی پست و بی ارزش می دونند و برای اینکه کسی تو زندگی خودشون دقیق نشه مدام سرشون تو زندگی دیگران می کنند!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
شوهر منم فک کنم خاله زنکه😑🤦‍♀️ عقد هستیم عقد ما هم مثع نامزدی هستش  مثلا برم خونشون بیشتر ا ...

یه بار داشتم با زن یکیشون حرف می زدم شوهرش خیلی خاله زنکه روش اون طرف بود ولی سرش آورده بود عقب که ببینه من چی به زنش می گم!!!!  یعنی حالم ازش به هم خورد!!!!  شاید ما داریم یه چیز زنونه می گیم!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
مثلا چ نطری میده

مامیگیم فردامثلامیخایم خانومابریم بازارمیگه فردانرین پس فردابریم میگیم ماخانومامیریم میگه من میبرمتون کاردارم شمارومیبرم میارم خوبقیه باهاش راحتن من ک نیستم اوففف

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
شوهر شما چی؟ 

نه خدا رو صد هزار مرتبه شکر!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

وای من اصلا تحمل آدم های خاله زنک ندارم چه مرد و چه زن!!!  عمر آدم تباه می کنند!!!! و چون خودشون مدام در حال حرف زدن در مورد دیگرانند ناخواگاه همیشه فکر می کنند دیگران هم مثل خودشونند!!!  تو زندگیشون هیچ پیشرفتی ندارند!!!