2777
2789
نه خدا رو صد هزار مرتبه شکر!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 وای من اصلا تحمل آدم های خاله زنک ندارم چه مرد و چه زن! ...

دقیقاعمرخاهرشوهرتفلیموخاک کردازبس توهمه چیزبایدنظربده عوضم نمیشه

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
مامیگیم فردامثلامیخایم خانومابریم بازارمیگه فردانرین پس فردابریم میگیم ماخانومامیریم میگه من میبرمتو ...

اوایل ازدواج هر روز برادرشوهرم زنگ می زد به شوهرم می پرسید دیشب زنت برات چی پخت؟ کی امد خونتون؟ 

یا مثلا جلوی من از شوهرم می پرسید نرفتی خونه مادر زنت؟ شام چی جلوت گذاشت؟ شب یلدا مادرزنت چیا تو سفره گذاشته بود برای پذیراییتون؟ آجیل نداشت؟ پسته هم خریده بود!!!؟؟؟

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه پشیمونی؟؟؟؟؟ 

پشیمون که ن ولی ی خورده غیر تحمله این رفتاراش

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒
یه بار داشتم با زن یکیشون حرف می زدم شوهرش خیلی خاله زنکه روش اون طرف بود ولی سرش آورده بود عقب که ب ...

در کل خانواده شوهرم عادت دارن ول شوهرم بنظرم بدتره 

اینو تا حالا پیش نیومده احتمالا سر خونه زندگیم برم پیش بیاد

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒
باهاش حرف زدی

اره حرف زدم ولی اون قبول نمیکنه میگه که اره ما مثه شما نیستیم ما راحتیم همه رو خواهرای خودمون میدونیم شما هستین که همه چی رو بد  اصن قبول نمیکنه اون به ما آدمای منفی گرا میگه 😑

اره حرف زدم ولی اون قبول نمیکنه میگه که اره ما مثه شما نیستیم ما راحتیم همه رو خواهرای خودمون میدونی ...

آره دقزقا!!!!  اینا هم خودشون اجتماعی می دونند نه خاله زنک!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
آره دقزقا!!!!  اینا هم خودشون اجتماعی می دونند نه خاله زنک!!!

اصن ی بدبختیه هیچ جوره حالیش نیس 

حالا ما تو نگاه اون آدمای منزوی و منفی گرایی هستیم که چنین فکرایی میکنیم اونوقت اونا خودشونو اجتماعی میدونن🤕

اره حرف زدم ولی اون قبول نمیکنه میگه که اره ما مثه شما نیستیم ما راحتیم همه رو خواهرای خودمون میدونی ...

😑براش مثال بزن بگو فلانی اینجوریه دوستام میگن چقد چندشه بزار نفهمه ک منظورت حرکات خودشونه شاید اینجوری خودش اون رفتارو نکنه

خدایاشکرت🤍
اصن ی بدبختیه هیچ جوره حالیش نیس  حالا ما تو نگاه اون آدمای منزوی و منفی گرایی هستیم که چنین ف ...

این کتاب به دردت می خوره!!

https://www.gbook.ir/product/خاله-زنک-چگونگی-رهایی-از-حرف-های-خاله-ز/

😑براش مثال بزن بگو فلانی اینجوریه دوستام میگن چقد چندشه بزار نفهمه ک منظورت حرکات خودشونه شاید اینج ...

فکر خوبیه بخدا مرسی عزیزم این روشو امتحان میکنم 

این کتاب به دردت می خوره!! https://www.gbook.ir/product/خاله-زنک-چگونگی-رهایی-از-حرف-های-خاله-ز/

مرسی عزیز دلم