2777
2789
عزیزم تو خراسان رضوی اکثریت خونه ها داره اتفاقا خیلی خوبه مثلا بچه کوچیک دستش کثیفه بزنه با یه دستما ...

عزیزم همه شهرهای ایران همینجوری بودن اما جدیدا کسی نمی زنه و خونه ای که کاشی یک متری زدن جزء بافت قدیم حساب میشه الان خونه های لوکس فقط ۱۰ سانتی یا ۲۰ سانتی میزنن

پادشاه قلبمی R💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه منم کاشی داره دوسش ندارم احتمال درشون بیارم

سنگهای تو قشنگه شلوغ نیست ملایم رنگش،فقط قسمت بالاشو کاغذ دیواری بزنی هم قشنگ میشه دیدم خونه های که یه متر سنگه بعدکاغذ دیواری زدن قشنگ شده

فامیلای شما طبق خودتون پیش میرن نه مشهد 😊 من و کل فامیلام تو شهر مشهدیم خونه ی هیچ کدوممون کاشی نی ...

فقط مشهد اینجوری نیس ک خیلی از شهرها تو خونه های یکم قدیمی تر نصف دیوار سنگ میکنن

قشنگ‌نیس آخه‌انگار مسجده.مگه‌رنگ‌کردن‌دیوار چقد هزینه‌داره‌ک‌به‌خاطر لک‌ شدن اینجوری خونه رو بی ریخت ...

آره قدیمی شده دیگه 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐
فامیلای شما طبق خودتون پیش میرن نه مشهد 😊 من و کل فامیلام تو شهر مشهدیم خونه ی هیچ کدوممون کاشی نی ...

اصلا به شهر خاصی مربوط نمیشه-خونه های قدیمی تر معمولا اینجوری هستن من تو عمرم فقط یه خونه اینجوری دیدم اونم تهران بوده

الان‌دوستان‌هم تو تاپیک‌گفتن تو خراسان رضوی اکثرا اینکارو میکنن.

اطراف اصفهانم میکنن.اینا ساخت قدیمه که مبل نبوده تکیه میدن به دیوار خراب نشه رنگش نریزه الان که همه مبل دارن.

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …
فداتشم منم نگفتم همه دارن اما بیشتریا دارن ما کلیییی فامیل تو مشهد داریم فقط خونه یکی شون نداره ❤️

مطمئنی 

آخه من شهرستانای مشهد رو دیدم که داشتن و ولی تو شهرش نه پدرمم املاکی داره اصلا نیست خونه کاشیکاری !!!

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏