2777
2789

خیلی از زنای موفق و لات و نمیدونم حاضر جواب و ورزشکار و  و ... خوشش میاد انگاری 

منم چیزی کم ندارم ولی ی مشکلاتی ام دارم که خیلی اذیت میشم 

مثلا درس میخونم سرکار میرم کارای خونه ام هست .

سرکار میرم درامد دارم اما همیشه خدا چک و قسط دارم زیاد چیزی نمیمونه بخوام برا خودم خرج کنم اما وقتی شوهرم خونس بیشتر وقتا ( ارایش لایت ، لباس مرتب  ،خونه مرتب و.. ) حواسم هست ب اینا 

درسمم که انقدر کار پیش میاد زیاد نمیتونم وقت بزارم روش اونجور که دلم میخواد نمیتونم پیش ببرم 

روانم خسته شده 

شوهرمم فقط میره سرکار و بیشتر وقتا تعطیل لم میده تو خونه هیچکاری نمیکنه فقط پاگیر منه  ،،  حقوقشم اونقدر نیس که من نرم سرکار ب بقیه کارام برسم 

(خودش پر ایراده ولی هیچ وقت دلم نیومده با مردای دیگه مقایسش کنم *

ولی اون مثلا ی دختر ورزشکار تو اینستا ی تلوزیون میبینه خیت و مات بهش نگاه میکنه اکسپلورش پر شده از دخترای بدنساز 

یا تو ماشین نیریم دخترایی که رانندگی میکنن میگه اونجارو نگا چه لاتی لایی میکشه سرعت میره (درحالی که منم گواهینامه گرفتم اتفاقا دفعه اولم هم شهری هم آین نانه قبول شدم ) ولی بهم ماشین نمیده میترسونه  منم دست و پامو گم میکنم 

چند بار خواستم وقتی نیس ملشینو بردارم ولی ترسیدم ی چیز بشه تو این وضعیت چقدر خرج ماشین کنیم

یامثلا زت دوساش هیچچ کاری نمیکنه فقط خانه داره همیشه شوهرش درمورد وسواسی زنش میگه که چقدر خونه رو تنیز میکنه ،، حالا هی شوهرم از اون (در حالی که خونه منم مرتبه ولی خب پیش میاد داخل کابین یا کمد لباس که تو چم نیس بعضی وقتا بهم ریخته باشه 

خلاصه خیلی کارا دیگه منم نمیدونم درنقابل اینکاراش چی بگم خودمو زدم اون راه که فک نکنه حسودی میکنم  که لج کنه 

خیلی ناراحتم ، شما باشید چیکار میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.