2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو شهر خود مشهد که نداره !! چرا حرفش رو تایید میکنی 

چرا انقد تعصبی‌حرف میزنین.من‌توهینی‌نکردم‌که.اکثرا تو پبج های جهیزیه که میدیدم‌خونه های‌مشهدیا‌این‌شکلی‌بودن و‌خودمم دیده‌بودم‌ خونه‌ی فامیلمون برام‌عجیب بود یکم.مگه‌کاشی رو‌دیوار‌باشه کار‌خبط و‌خطاییه انقد بهتون‌برمیخوره‌که میگین مشهد اینطوری نیس؟

مطمئنی  آخه من شهرستانای مشهد رو دیدم که داشتن و ولی تو شهرش نه پدرمم املاکی داره اصلا نیست خو ...

گلم من که نگفتم فقط مشهد من گفتم خراسان رضوی نیشابور دیدم بیشتر خونه ها داشته کاشمر سبزوار اما قدیمی شده دیگه الان نمیزنن

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐
چرا‌رو‌دیوارو کاشی میزنن تا‌نصفه؟بیشتر‌خونه‌های‌مشهدیارو‌دیدم‌ این شکلیه

نمی دونم اینجا خلیا میزنن🤔

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞