2777
2789
عنوان

دکلره کردن مو تو خونه

143 بازدید | 18 پست

میخوام موهامو دکلره کنم تو خونه بچه کوچیک دارم کسی نیست نگهش داره برم ارایشگاه چند ساله رنگ معمولی میزارم ولی دکره و رنگ بلوند خیلی بهم میاد کسی تجربه ای داره ک موها نسوزه 

بیاین از امروز دل نشکونیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکاری کنی تو خونه خوب در نمیادش نارنجی میشه بدرنگ میشه فقط 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خودت سخته .یکی بگو بیاد بزاره برات خواهری مادری.مخصوصا اگه موهات بلنده.من دوبار بیس دیقع بیست دیقه گذاشتم.ن کف سرم سوخت ن موهام

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خودت سخته .یکی بگو بیاد بزاره برات خواهری مادری.مخصوصا اگه موهات بلنده.من دوبار بیس دیقع بیست دیقه گ ...

کسی رو ندارم اینجا اخه ...شما خودت انجام دادی منم قصد دارم تو سه روز به مدت ۲۰ دیقه بزارم ک نسوزه 

بیاین از امروز دل نشکونیم
کسی رو ندارم اینجا اخه ...شما خودت انجام دادی منم قصد دارم تو سه روز به مدت ۲۰ دیقه بزارم ک نسوزه&nb ...

من مامانم گذاشت برا.دوستی همسایه ای کمک بگیر ازش.تنهایی نمیتونی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان