2777
2789
عنوان

من یه مامان خستم

215 بازدید | 21 پست

دخترم شش ماه و نیمه است خستم کرده شبا بد میخابه ده دقیقه یه بار پامیشه باید برم بخابونمش. خواب روزشم خیلی کمه مخصوصا اگه برم جایی. خستم کرده همش باید پیشش بشینم باهاش بازی کنم وگرنه گریه میکنه.دارم میمیرم از خستگی😥

من هم ی دختر خستم 😑💔

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قوت خسته نباشی عزیزم 

کولیک یا رفلاکس نداره

درست میشه به زودی نگران نباش 

ولی چکش کن شاید چیزی اذیتش میکنه 

ولی کلا پسر منم اینجوری بود دوست دارن همش وصل باشن دیگه دست خورشون نیست اینجوری احساس امنیت میکنن ولی برای کم خوابیش چکش کن حتما

خدا قوت خسته نباشی عزیزم  کولیک یا رفلاکس نداره درست میشه به زودی نگران نباش  ولی چکش ک ...

نه کولیک و رفلاکس نداره فقط عادت کرده به شیر. میگیرمش زیر سینه میخابه میدارم سر جاش دوباره پامیشه