2777
2789

بچه ها سلام

من تازه بیبی چک زدم و متوجه شدم باردارم...با این خستگی و بیحالی و تنفر از بوی غذا چه کنم؟؟؟ شاغل هستم ..واقعا برام سخته برم سرکار.همش میخوام بخوابم.

دوستانی که تجربه دارن یکم کمکم میکنن؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم علایمت چی بود؟ترشحاتت با ترشحات قبل پریودیت فرق داشت ؟چطوری بود؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
میگم علایمت چی بود؟ترشحاتت با ترشحات قبل پریودیت فرق داشت ؟چطوری بود؟

من قبلا دوبار سقط عمدی و یک بار سقط خود به خودی داشتم..قبلا بدنم خیلی قوی بود و درجا باردار میشدم.دفعه اخر بخاطر سقط های زیاد بدنم ضعیف شد و قلب جنین تشکیل نشد و مجبور شدم سقط کنم.این دفعه بعد دوماه رابطه باردار شدم.نگم که بخاطر بیماری مادرم همش در بیمارستان در حال رفت و امد بودم و بار سنگین بلند میکردم.ولی در کمال ناباوری مثبت شد.فقط حدودا 7روز پیش یک روز خونریزی در حد یک پد بهداشتی داشتم و بعدش لک قهو ه ای .الانم اونا در حد لک ریز شدن.از حالت معده ام و اینا متوجه شدم باردارم.همش غذا رو معده ام میموند. و 10 روز از موعد پریودم که گذشت متوجه شدم حتما خبریه.

من قبلا دوبار سقط عمدی و یک بار سقط خود به خودی داشتم..قبلا بدنم خیلی قوی بود و درجا باردار میشدم.دف ...

ممنون عزیزم خدا حفظش کنه نی نی رو برات گلم🌹🌹❤️

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍