2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی حراف شدم

124 بازدید | 14 پست

گاهی سرم از دست خودم سوت میکشه.احساس میکنم مشکل روحیه بخاطر خفقان خونه نشینی و بچه داری و ‌.بنده خدا اطرافیانم.آرام بخشم نمیخام مصرف کنم.یه راهکار بدین یکم ریلکس شم همسرم دعاتون کنه مغزشو خوردم😅

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه دیگه حوصله بقیه سرنمیره🤪

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

شماره مادرشوهرمو میدم بهت . انقدر به حرف میگیرتت که کَف کنی تا یه ماه صدات در نیاد . 

کار خیر میکنی دست از سر ما هم برمیداره اینجوری 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خوبه دیگه حوصله بقیه سرنمیره🤪

خیلی شولوغم😂

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
كم گوى و گزيده گوى چون در 😅

احسنت

یه حرفی یه بار مادر بزرگم گفت  من همیشه اویزه گوشم کردم گفت بیشتر فکر کن کمتر حرف بزن اینطوری ...

اگه بشه ک خیلی خوبه😊حراف با عقلم چرند نمیگم🤗

منم اینجوریم،ولی امروز که رفته بوددیم بادوستامون جایی،هر حرفی که میخو استم بزنم،قبلش تو ذهنم میگفتم آیا لازمه گفتنش ابنجوری امروز خیلی کمتر صحبت کردم وقتیم اوندم خونه کمتر غذاب وجدان داشتم،البنه با این که زیاد حرف میزنم ولی کلا اطرافیان ودوستام،خیلی از حرف زدنم خوششون میاد،😜

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 
شماره مادرشوهرمو میدم بهت . انقدر به حرف میگیرتت که کَف کنی تا یه ماه صدات در نیاد .  کار خیر ...

باید فکر کنم روی پیشنهادت😉

منم اینجوریم،ولی امروز که رفته بوددیم بادوستامون جایی،هر حرفی که میخو استم بزنم،قبلش تو ذهنم میگفتم ...

ب نظر من همه حرفام لازمه گفتنش😅😅😅

خیلی شولوغم😂

من ازآدمای شلوغ خوشم میاد 😍 شلوغ خوبه محیط خونه رو گرم نگه میداره ولی چه خوب میشه  یکم روحرفات فکرکن و بعدا حرف بزنی که عاااااااااالی هستی😘

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من ازآدمای شلوغ خوشم میاد 😍 شلوغ خوبه محیط خونه رو گرم نگه میداره ولی چه خوب میشه  یکم روحرفات ...

آره کلا راحتم از جمعای خشک بدم میاد عاشق خوش مشربیم.نمیدونم حالا بازم فکر کنم ببینم موضوعات بحثم چیه ولی مردم اکثرا بداهه گویی و شوخ طبعی رو دوس دارن