2777
2789

سلام 

ترخدا بیاین کمکم کنید خیلی حالم بده

من هفته ۳۱ رفتم سونو گفتن سر بچه ۲ هفته رشدش نسبت به بقیه جاها زیادتره و سرش گنده اس

و گفتن سونو رو دوهفته دیگه تکرار کن

الان هفته ۳۳ هستم دکتر سونو گفت سرش بزرگه طبیعی هست

حتی به شوهرمم گفت مثل سر خودت بزرگ و گرده نگران نباش خوبه

ولی داخل برگه سونو نوشته درجاتی از اسکافوسفالی مطرح است

خیلی نگرانم خیلی خیلی

الان سرچ کردم نوشته یعنی کله قایقی

وای دارم دیونه میشم😭😭😭😭😭😭

خدایا میدونم به موقع میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیدرو سفالی شنیدم اما این و نه ..

عزیزم استرس نده بخودت ان شا ءالله دوباره سونو رفتی درست میشه 

دعات میکنم

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

نگران نباش بابا کلا توسونوهای آخربارداری یامیگن سربچه کوچیکه یامیگن بزرگ 

اصلا اهمیت نده بخودت استرس وارد نکن

بچت کله گنده اس

خانواده شوهرمن همشون کله گندن همشونم بعد دنیااومدن فرستادن سونو

آخه وقتی پدریامادرکله گنده باشه خب بچه هم کله گنده میشه دیگه

ببین این چیزی که نوشتن اصلا به چیزی که توضیح دادن ربطی نداره.دیدی کله بعضی نوزادا کج میشه انکاری بعد میگن عب نداره بزرگ شه یا طاق باز بخوابونین خوب میشه؟

ازوناس بچه تو.که طبیعیه.دکتر خنگگگگگ که نیس اگه بچت مشکلی داره بهت نگه

موفاسا نام پدر سیمبا هست تو کارتون شیرشاه😊😐🦁
Bpd منظورته

اون که اره زیاده

ولی نوشته طبیعی هست

باز یه جایی از سونو نوشته اسکافوسفالی

سرچ زدم نوشته ملاج بچه زود بسته میشه مغزش رشد نمیکته😭😭

ترخدا کسی بوده اینحوری گفتن بهش ولی وقتی بچش بدنیا بیاد خوب باشه همه چی؟؟؟  دارم سکته میکنم

گلم ان شاالله چیزی نیست نگران نباش سنوانامالی دادی اینجورگفتن

بترس ازناله ای که جزخداکس ندارد🌹🌹
ببین این چیزی که نوشتن اصلا به چیزی که توضیح دادن ربطی نداره.دیدی کله بعضی نوزادا کج میشه انکاری بعد ...

نمیدونم پس چرا نوشته اسکافوسفالی😭😭😭