2777
2789

بچه ها من سنتی ازدواج کردم تا دوماه پیشم عاشق شوهرم بودم سه ساله ازدواج کردم ولی یهو ازش سرد شدم اصلا به دلم نمیشینه مثل قبل دلم براش تنگ نمیشه(یه شهر دیگه کار میکنه دوهفته سرکاره دوهفته خونه) حس میکنم حتی اماده م ک ازش جدا بشم چکار کنم دلم نمیخواد  حس مسخره م بیشتر بشه کلا یهو  از زندگی باهاش بریدم انگار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد دو هفته نیس😑سردیت ب خاطر اونه نمیشه بری محلکارش زندگی کنید

منم دلم میخواد برم محل کارش ولی میگه اگر بیای اینجا و محل سکونتم همین بندر بشه دیگه ۱۴ روز رست ندارم و ساعت کارم عوضش کمتر میشه و حقوقشم کمتر میشه  کلا اصلا راضی نمیشه برم اونجا میگه محیطش خوب نیس و بهونه میاره  چکار کنم بنظرت

والا من چنین وضعیتی بعد از خیانتش دارم. شما چرا ؟!

خیانت ازش ندیدم ولی همیشه حس میکردم ب جاریم یه حسی داره چندین و چندبارهم .  بعد اون چیزا تو ذهنمه همش یهو فوران کرده ازش بدم میاد