2777
2789
عنوان

اوایل شوهرمو دوس داشتم ولی سرد شوم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم میخواد برم محل کارش ولی میگه اگر بیای اینجا و محل سکونتم همین بندر بشه دیگه ۱۴ روز رست ندارم ...

من ب شخصه طاقت دوری ندارم ...اگ شرایط کارش از اول اینجور بوده ک هیچی اما اگ نمیدونسی الان فهمیدی ی فکر جدی تر کن....اما سردیت مال دوریه اگ پیش هم باشین درست میش

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
چی شد اینجوری شد بگو من یکم زده بشم از شوهرم ازینک انقد وابسته اش هستم گاهی عصبی میشم دلم میخاد سرد ...

خیلی طولانیه سر یه حرف بیخود ک اصلا اینجا نمیگنجه که بگم میخای بیا واتساپ باهم حرف بزنیم برات بگم 

هزارتا رفتار و حرف بد ازش دیدم و شنیدم بی مهری که ازش دیدم بی توجهی و توهین ... البته خیانت و اعتیا ...

واقعا با این اوصاف هنوز بهش حس داری؟ من سر یه شوخی بی مزه هم ک باهام کنه یه درجه سرد تر میشم

مرسی عزیزم تو چجوری شوهرت بهت خیانت کرد .خدا همشونو لعنت کنه چرا ایقد زندگیو بهمون سخت میکنن

خیلی بد خیلی ناجور

در حد صیغه ساعتی و ی شبه 

این شهر و اون شهر 

شهر خودمون

چی بگم

با دو تا بچه

واقعا با این اوصاف هنوز بهش حس داری؟ من سر یه شوخی بی مزه هم ک باهام کنه یه درجه سرد تر میشم

اره دوسش دارم و بهش وابسته ام متأسفانه، شاید خودمو دوست ندارم که این اتفاق افتاده البته همسرم اولین مردی بود که عاشقش شدم و هستم هنوزم،شایدم به این علت باشه