2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت انگار از دوربین‌های همسایه ماشینو دیدن و پلاک برداشتن

عزیزم دروغ محضه! 

من به خودش چیزی نگفتم یه درصد احتمال دادم من اشتباه کنم و دلشو بشکونم 

ولی با منطق من جور نیست واقعا 

از ارومیه تا تهران چقدر راهه؟؟

اینایی که گفتم امکان نداره تو کمتر از دو روز اتفاق بیفته 

پلیس از دماغ دوستاش درمیاره 

پسرعمه من همراه دوستش میره بیرون 

دوستش سودای کشتن کسی تو سرش بود و وسط شهر تیر میزنه و جوون مردمو میکشه 

پسرعمم بااینکه هیچ نقشی نداشته و فقط همراهش بوده الان گوشه زندان داره آب خنک میخوره! 

از وقتی که کشت تا وقتی که بگیرنش تمام دوستاشو به سلابه کشیدن سیر کتکشون زدن تا که ردی از قاتل پیدا کنن

یه عده الکی گزارش زدن حالا پربازدید بشه ‌چی بهش می‌رسه آخه باور ندارین نخونین مگه زوره

والا شاید ما خوشمون بیاد داستانه دروغی و باور کنیم😒

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

خانمها اگه راست و دروغش رو فهمیدین به منم خبر بدین من تازه اومدم خیلی وارد نیستم که گزارش و تگ و اینها رو در هر صورت دعا میکنم سرکاری بوده باشه تا واقعیت اگرم واقعیه خدا خودش رحم کنه

عزیزم دروغ محضه!  من به خودش چیزی نگفتم یه درصد احتمال دادم من اشتباه کنم و دلشو بشکونم  ...

تو یک روز همه جا هم رفتن قبل ۹ هم خونه بودن منع تردد مگه نیست واسم عجیب بود اما غصه خوردم نمیدونم چرا دروغ میگن من تپش قلب گرفتم 

خانمها اگه راست و دروغش رو فهمیدین به منم خبر بدین من تازه اومدم خیلی وارد نیستم که گزارش و تگ و این ...

سلام ب منم خبر بدید منم وارد نیستم ب هیچی خیلی نگران شدم خبرم کنین ممنون 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
وا خب از بنگاه کرفتن

جالبه که باور میکنین همه این اتفاقات تو یه روز افتاده؟! 

چرا بنگاهی باید به هرکی جواب بده و شماره پلاک بده؟! ندیده و نشناخته؟!

حکم قاضی لازمه! 

گیریم بنگاهی داده چطور همه این کارا رو تو یه روز کردن؟! 

چقدر بیخیال خواهر استارتر که خونشه و داره پیام بازی میکنه!

چطور میتونن موضوعات به این مهمی رو پیام بدن ! 

درضمن استارتر خودشو لو داد 

اسم خواهرش افسانه بود 

یه جا تو پیام افسانه به خودش گفت افسانه!

جالبه که باور میکنین همه این اتفاقات تو یه روز افتاده؟!  چرا بنگاهی باید به هرکی جواب بده و شم ...

گف ک پسامو کپی کرده🥴چ بگویم والا 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔