2777
2789
چرا گزارش زدیدمن واقعا نگرانم فقط تعجب میکنم دوربین های کل کشور چطور این پلاک رو نگرفتن از صبح و بع ...

منع تردد کجا بود همه همه جا میرن

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلاااا

چرا دیگه جانم 

ساعت 7 خالش اومد صبحونه خورد تا بره و بخواد بچه رو بدزدن 

کی اینا فهمیدن و رفتن به پلیس گفتن و رفتن دوستای پسرخاله رو پیدا کردن و فهمیدن تهرانن و کی رفتن تهران و کی گشتن و کی تو راه تبریز و اهر هستن؟! تازه پلیسم گفته آدرس بدین پلاک قبول نیست؟! مگه خونه خره؟! مملکت صاحاب نداره؟! دختر 11 ساله رو جلو چشم خونوادش بدزدن بعد پلیس بگه به من چه؟! 

خیلی جالبه که اسی شماره پلاک ماشین قرضی پسرخالشو بلده 

والا من شماره پلاک ماشین خودمو بلد نیستم

یکی تگش کنه 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
@ننه_برفی   تاپیک ایشون بود

جریان چیه

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡
چرا دیگه جانم  ساعت 7 خالش اومد صبحونه خورد تا بره و بخواد بچه رو بدزدن  کی اینا فهمیدن ...

وا خب از بنگاه کرفتن