2777
2789
عنوان

بازشدن بخیه داخل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 25828 بازدید | 27 پست
یعنی اونم بخیه مجدد داشت؟

نه دکتر پره های بینیشو جمع نکرد به اینم نگفت.بعد عمل دوستم گفت دوس داره بینیش جمع بشه اونم سرپایی بیهوشش کرد بدون درد برید بخیه زد.حالا براشما ک فقط بخیه س.نترس گلم 

نه دکتر پره های بینیشو جمع نکرد به اینم نگفت.بعد عمل دوستم گفت دوس داره بینیش جمع بشه اونم سرپایی بی ...

باشه عزیزم قربون دهنت برم اینقدر میترسم

ان شاالله همگی خوشبخت و خوش روزی میشین⁦☺️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به شما بخیه زد منم احساس میکنم بخیه داخل بینی افتاد الآنم یه تیکه کوچیک برجسته قرمز رنگ د ...

سلام من امروز فک کردم تو دماغ پنبه گیر کرده خواستم بکشمش فکر کنم بخیه رو کشیدن الان تو دناغم ی چیزی زده بیرون ی تیکه گوشت خیلی میترسم شما تجربه داری؟

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
سلام حالتون خوبه یه سوال داشتمشما ختم بسم الله الرحمن و الرحیم گرفتین حاجت روا شدین?

سلام عزیزم بله عالیه 

سلام عزیزم به شما بخیه زد منم احساس میکنم بخیه داخل بینی افتاد الآنم یه تیکه کوچیک برجسته قرمز رنگ د ...

سلام عزیزم نه خداروشکر با پانسمان درست شد