2777
2789
عنوان

التماستون میکنم هر کی خودش یا اطرافیانش کرونا داشته بیاد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر کارم زیاد با هاشون درگیرم..نزدیک ۶۰ مورد تا حالا همچین مشکلی نداشتن بدن درد بوده ولی این ...

سلام خسته نباشین. شما که پرستاری اوضاع کرونا تو مشهد چطوریه؟ خیلی وخیمه؟

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
سلام خسته نباشین. شما که پرستاری اوضاع کرونا تو مشهد چطوریه؟ خیلی وخیمه؟

سلام ممنون...عذر میخام بابت تاخیر

خداروشکر به قول قدیمیا گوش شیطون کر خیلی کمتر شده...تا جایی که من اطلاع دارم شریعتی خیلی وقته تموم کرده(از مهر) قائمم همینطور ( از آذر پذیرشش خیلی کم شده در حد همون بیمار های بستری تو بخش های خودش )..از خود بخش کرونا توی امام رضا گرفته تا بیماران ایزوله تو بقیه بخش ها،پس در سطح بیمارستانی شرایط بهتر شده ..ولی متاسفانه یک ماهیه کمتر رعایت میکنیم و شاید نزدیک عید آمار بیشتر بشه!!

مرکز بهداشتم یه طرحی راه انداخته هر خانواده ای کرونایی دارن بعد ۸.۹ روز میرن و رایگان تست میگیرن..حداقل منطقه فرامرز و خیام رو دیدم اومدن رسیدگی کردن...یا یک مورد بود از مرکز تماس گرفته بودن متوجه شدن خانواده خونه نیستن کلی تهدید کردن عواقب قانونی داره بخان برن تو جامعه تا تست ندادن....که خیلی خوبه

درمورد انگلیسیه اطلاعات دقیق ندارم متاسفانه..نمیدونم کدوم بیمارستان بستری کردن

درکل یادمه تابستون درهفته ۱۰ نفر مثبت میشدن تو بخش ۳۰ تخته الان ماهی ۲.۳ نفر

امیدوارم اطلاعاتم درست و کامل باشه. 

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

سلام ممنون...عذر میخام بابت تاخیر خداروشکر به قول قدیمیا گوش شیطون کر خیلی کمتر شده...تا جایی که من ...

خیلی ممنونم بابت توضیحات کاملتون خدا حفظتون کنه شما کادر درمان و عزیزانتون رو 🙏🏻🙏🏻

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم