2777
2789
عنوان

تصاویر ناجور گوگل

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 40 پست
برو از تنظیمات گوگل تیک نمایش نتایج مستهجن رو وردار بزار رو پنهان کردن نتایج مستهجن اینطوری یکم خیا ...

کجاش میشه دقیقا میشه بگی؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

اتفاقا یکی اینجا تاپیک زد بچه ش اسم ی شخصیت کارتونی رو سرچ کرده، عکسای پیشنهادی مبتذل آورده و دیده

اسم اون شخصیته ی جوری بود ک موارد مشابهشو اورد

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری برا پسرم وسط بازی تبلیغ بازی اومد 

مثلا شوهرش تو حموم بایه زن دیگس  زن اصلیش هم باید با یه گارگاه بره شوهرش رو دستگیر کنند پسرم چهار سالشه سریع بازی رو حذف کردم یه مدت پسرم میگف بازی حموم بازی چی شد حالت یه لحظه تبلیغش رو دیده بودااا

الهم صلی علی محمد وال محمد
خانواده به بچه باید یاد بدن هرچی هرجا بود نباید سرک‌ بکشی"///

همیشه والدین نمیتونن بالای سر بچه باشن

یه وقتایی یه دختر یازده دوازده ساله ممکنه سرچ کنه توی گوگل

بعد ده سال هنوز عاشق شوهرمم مثل روز اول
پایین صفحه ی اول گوگل نوشته تنظیمات بزن روش برو تنظیمات جست و جو و تیک رو عوض کن .

آهان ممنون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
همیشه والدین نمیتونن بالای سر بچه باشن یه وقتایی یه دختر یازده دوازده ساله ممکنه سرچ کنه توی گوگل

همین دیگه:/وقتی بهش فهمونده باشن دیگه لزومی نداره هی کنترلش کنن.بعدشم مگه دختر ۱۱یا۱۲ساله بچس😐عقلش میرسه دیگه چند سال هست که به سن تکلیف رسیده

معلم کوچولو ها👩‍🏫
توی کارتون ها پیام مخفی جنسی میذارن، میدونستی؟!  بعد نوجوان ها براشون مهم باشه؟

پیام مخفی بازم شرف داره

استارتر راست میگه قبلا اینطوری نبود الان همه چی رو کامل و واضح نشون میده

ریپلای کنید لایک دوس ندارم😬
همین دیگه:/وقتی بهش فهمونده باشن دیگه لزومی نداره هی کنترلش کنن.بعدشم مگه دختر ۱۱یا۱۲ساله بچس😐عقلش ...

آخه تصاویر با این جزییات!!!؟؟؟؟؟؟

بعد ده سال هنوز عاشق شوهرمم مثل روز اول
همیشه والدین نمیتونن بالای سر بچه باشن یه وقتایی یه دختر یازده دوازده ساله ممکنه سرچ کنه توی گوگل

عزیزم کجایی کاری الان تو وات داشتم وضعیت دختر یازده ساله رو میدیدم 

که چتاشو یا دوست پسرش گذاشته بود 

همهیشه یه استوری هایی میزاره که والا ما زنیم رومون نمیشه ببینیم همش بوس و لب و چیزایی تحریک کننده 

جالب اینجاست زیاد بلد نیست زیر استوری هاش چی بنویسته مامانش براش مینویسه 😑