2777
2789
عنوان

تصاویر ناجور گوگل

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 40 پست
آخه تصاویر با این جزییات!!!؟؟؟؟؟؟

دارم میگم باید خودش عقلش برسه😐

بعدشم گوگل الکی میاره مگه یه چیزی رو؟ مگه اینکه سرچ کنه:/پس بازم اشکال از تربیته اینجا.

به جز سرچ حالا میگیم تبلیغ هام هست.

اگه مطلبی رو که میخواد سرچ کنه داخل پرانتز بزاره تبلیغ هم نمیاره.به ما همیشه همینو گفتن😐😂

معلم کوچولو ها👩‍🏫
عزیزم کجایی کاری الان تو وات داشتم وضعیت دختر یازده ساله رو میدیدم  که چتاشو یا دوست پسرش گذاش ...

بابا فقط بوس و اینچیزا نیست

همه رابطه با یه سرچ میاد بالا

آخه یه پسر یا دختر کوچیک باید چی برداشت کنه

بعد ده سال هنوز عاشق شوهرمم مثل روز اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم میگم باید خودش عقلش برسه😐 بعدشم گوگل الکی میاره مگه یه چیزی رو؟ مگه اینکه سرچ کنه:/پس بازم اش ...

بالاخره توی آموزشگاه یا باشگاه یا توی کوچه کلماتی رو میشنون و میان توی گوگل سرچ میکنن

بعد ده سال هنوز عاشق شوهرمم مثل روز اول
بالاخره توی آموزشگاه یا باشگاه یا توی کوچه کلماتی رو میشنون و میان توی گوگل سرچ میکنن

دیگه جامعه همینه://آخرش ک چی میفهمن دیگه ۱۲ساله زیادم بچه نیست.

تربیت درست باشه جای نگرانی وجود نداره

معلم کوچولو ها👩‍🏫
بابا فقط بوس و اینچیزا نیست همه رابطه با یه سرچ میاد بالا آخه یه پسر یا دختر کوچیک باید چی برداشت ...

عزیزم بچه بستگی به جو خانواده داره که بچه به چه سمتی بره 

اینی که من میگمار اشناهای نزدیکه  وقتی هفت هشت سالشش بود این فیلما رو 

رو گوشی باباش دیده بود و واسه همه تعریف میکرد مامانشم خیلی بیخیال میگف مگه چی میشه 

الانم راحت دوست پسر داره و حتی لایو گذاشته بود که با دوست پسرشو مامانش رفته بودن بیرون تو بغل پسره نشسته بود و دست پسر دور کمرش بود 

بنظرت یه پسرت بیست یا بیست دو سه ساله با یه دختره یازده ساله واسه چی دوس میشه ؟ میخواد حتمادسمالیش کنه دگه میگه بچس نمیفهمه هرچی بخوام انجام میده

اول برو این قسمت https://www.google.com/preferences بعد یه گزینه داره اولش turn on safesearch تیکشو بزن بعد بیا اخر صفحه نوشته save روش بزن تمومه

دیگه جامعه همینه://آخرش ک چی میفهمن دیگه ۱۲ساله زیادم بچه نیست. تربیت درست باشه جای نگرانی وجود ندا ...

همه چیز تربیت نیس این روزا بچه ها به همه چیز دسترسی دارن اون دهه ۷۰ بود که گوشی برا بچه ها ممنوع بود الان هر چقدم تربیت خوب باشه بچه ها مدرسه و بیرون میرن و از دوستاشون میشنون یه سری چیزا رو

ریپلای کنید لایک دوس ندارم😬