2777
2789

بیاید بگیم بخندیم اخر شبی..ترجیحا نسبتشم بگید  

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امدم شوهرمو اروم بزنم درگوشش البته به شوخی نمیدونم چرا در رفت محکم شد ازم دلخورشد😐

دقیقا منم چند ماه بعد از عقد  تازه ار خواب بیدار شدیم رفتم بزنم محکم شد . خیلی ناراحت شد . انقدر از دست خودم ناراحت شدم که به گریه افتادم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه شوخی خرکی با داداشم کردم🤦‍♀️لب استخر وایساده بود کلن تو خیال و فکر خودش بود هواسش نبود اومدم مثلن باهاش شوخی کنم بخندیم همچین دوییدم هلش دادم پرتش کردم تو استخر پاش پیچ خورد در رفت🤦‍♀️

یه دختره ی بلاگر اسکول روغن مایع ریخت رو سرامیک بعد شوهرش از بیرون اومد کولی بازی دراورد که بیاد پیش ...

واییییییی اره ی لحظه قلبم وایساد

اگ سرش میخورد ب جایی ک نابود میشد یا همه جاش میشکست ،،،،ب خیر گذشت خاک تو سر اون خانمه

اینقد فحشش دادم تو دلم

کوسن رو زمین بود الکی اومدم به شوخی با پام شوتش کنم سمت داداشم حالا هیج وفت درست شوت نمیکنما

شوت کردم صاف رفت خورد به دستش گوشیشاز دستش افتاد رو زمین صفحش شکست😐🤦🏻‍♀️

یبار دماغ شوهرمو گرفتم فشار دادم کبود شد وورم کرد 😁😁😁😁 خجالت میکشید بره بیرون😅😅😅 هرکی ازش می ...

دعوا کرده دیگه..مگه غیر این بوده...مثلاا  

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
واییییییی اره ی لحظه قلبم وایساد اگ سرش میخورد ب جایی ک نابود میشد یا همه جاش میشکست ،،،،ب خیر گذشت ...

دلم برای شوهرش سوخت واقعا بدجور سر خورد چه فکری میکنن پیش خودشون ازاین کلیپها میسازن هرجور نگاه میکنم این شوخی نیس

زن یا شوهری که بخواد همچین طرزفکری داشته باشه باید ازش جداشد

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

شوخی سر کلاس بود 

با استاد لج بودم 

یه بار روی صندلیش از این چسب ها هست که خیلی میچسبه عالیه اسمش یادم رفته 

خلاصه خالی کردم روی صندلیش اومد نشست بعد میخواست پاشه درس توضیح بده هر چقدر زور زد نتونست قیافش شبیه گوجه شده بود😂😂😂

البته بعدا فهمید کار من بوده 😂😂 نمرمو  کم کرد

الان هم همین آقای استاد شوهرم هستن😁😁

شوخی سر کلاس بود  با استاد لج بودم  یه بار روی صندلیش از این چسب ها هست که خیلی میچسبه ع ...

نگو نگو...جدی؟

دلم برای شوهرش سوخت واقعا بدجور سر خورد چه فکری میکنن پیش خودشون ازاین کلیپها میسازن هرجور نگاه میکن ...

خیلی بد بود منک ک ترسیدم

یعنی اینقددددد احمقن بعضی این بلاگرا

یکی نیست بگه اول تمام جهات و احتمالات رو در نظر بگیر بعد این کارو کن خاک بر سرش همین فقط😂