2777
2789
یه سره نخوبده دستش اون یکی سرشم خودش بگیره😂 جوابه استوریاشو بده یاباهاش حرف بزنه باهاش وقت بگذرونه ...

همین مشکلی که خودمم دارم از کجا بفهمم کع کسی هست یا نیست

وخدایی که به شدت کافیست..  
ماهم همین جوری که گفتید هستیم البته با تفاوت این که من دوبار ردش کردم باوجود اینکه خیلی دوسش دارم ال ...

وای چقدر بد😥😥

چرا وقتی دوستش داشتی جواب رد دادی؟ 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلي🙁😹

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️عااره دختره هم ضايه شده گفته چالش بوود حقيقت جرات و اين چرندياات 

پسره هم گفته خر خودتي كره خرم بچه هاته برو رد كارت🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همین مشکلی که خودمم دارم از کجا بفهمم کع کسی هست یا نیست

خب ازش بپرس اول خودتوبهش نزدیک کن به عنوان یه دوست بعدبگوکسی توزندگیت هس چون دوستاازاین حرفازیادبهم میزنن یا ناشناس بهش پی ام بده بپرس

نمیدونم از بس که خنگم 😔😔 خیلیییییییییییییییی خیلییییی پشیمونم

خوب پس اگه واقعا دوستش داری برو باهاش صحبت کن نزار این پشیمونی تا آخر عمر باهات باشه

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
چته

خندم گرفت  

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️عااره دختره هم ضايه شده گفته چالش بوود حقيقت جرات و اين چرندياات  پسره هم گفته خ ...

اما اون پسر خيلي احمق بوده، وقتي نميخاسته ميگف من كسي تو زندگيمه و تمام اما اينطوري ك با دختره حرف زده و اين رفتار رو كرده واقعا دلش و غرورش شكسته و اعتماد ب نفسش هم از دست ميده🙁كاش يكم باشعوري رو رواج بدن🚶🏻‍♀️

اما اون پسر خيلي احمق بوده، وقتي نميخاسته ميگف من كسي تو زندگيمه و تمام اما اينطوري ك با دختره حرف ز ...

عااره خلاصه منكه غريبم و فقط خوندم برگام ريخت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤