2777
2789

یکیو تو همین نینی سایت چند روز پیش دیدم میگفت چندین ساله زندگیم تباه شده از فکر اینکه به فامیل شون گفته دوسش داره ، میگفت فکر این کار و بی ابرو شدنش پیش پسره زندگی شو ازش گرفته ، میگفت سالهاست زندگیم با فکر این حماقت خراب شده ، حالا تو هم اگه میخوای یه پسره ی ۲۲ ساله ی زپرتی قهوه ایت کنه بسم الله

🏃🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بد؟ توضیح بده کنجکاوم😶

بابا پسر عموش گويا سنشم بيشتر بووده

يكي ديگه رو هم دووست دااشته

بعد اين دختر عموش ابراز علاقه كرده پسره هم ب بدترين شكلللل خرابش كرده

دختره هم چون ضايه شده گفته نه چالش بود شوخي كردم

پسرعموشم گفته برو خر خوودتي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بایا کن تا من بش بگم

وای خدا  

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  
چيا گفته بود بهش؟😕

چي فرض كردي خودتو

من اصلا حسيي به توو نداارم 

چطور روت شد اصلا بگي و .....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تا این باشه دفعه دیگه به پسر جماعت ابراز علاقه نکنه

اررره از اين لحااظ براش خوب شد