2777
2789
عنوان

تست بارداری خانگی که تجربه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 57 پست
من والا چند روزه سردردم مخصوصا وقتی از خواب بیدار میشم، حالت تهوع که بیچارم کرده، دور نافمم میسوزه ا ...

تست دادید؟؟؟؟ن من حس حالت تهوع رو دارم سر دردمم حدودا یه هفته بود الان دل درد و سینه درد دارم سر دردم بهتر شده

شاید زندگی آن جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص👌
من این ماه فقط قرص لتروزول خوردم شبی سه تا، دیگه آمپول نزدم قزص مدروکسی هم نخوردم، حالا نمیدونم سر ت ...

خیره انشاءالله

شاید زندگی آن جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست دادید؟؟؟؟ن من حس حالت تهوع رو دارم سر دردمم حدودا یه هفته بود الان دل درد و سینه درد دارم سر درد ...

نه امروز تست نخریدم فردا هم نمیتونم بخرم احتمالا بیفته برا پس فردا البته اگر پریود نشم، من الان تقریبا هیچ دردی ندارم☹

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
نه امروز تست نخریدم فردا هم نمیتونم بخرم احتمالا بیفته برا پس فردا البته اگر پریود نشم، من الان تقری ...

صبر کنید چند روز بگذره اگه پریود نشدید بعد برید تست بگیرید

چشم ان شالله ❤❤❤🌹🌹🌹🌹

حالا بنظر شما علائم من هست؟؟؟برای بارداری قرصم میخورم

حالا بنظر شما علائم من هست؟؟؟برای بارداری قرصم میخورم

ده روز مونده هنوز، چه قرص هایی میخوری؟ شاید عوارض اونهاست، تا از موعدت رد نشه هیچی قطعی نیست، من یه بار سه روز قبل موعدم و روز قبل موعدم تستم مثبت شد ولی سر ساعت و تاریخ پریود شدم ☹☹☹☹

ده روز مونده هنوز، چه قرص هایی میخوری؟ شاید عوارض اونهاست، تا از موعدت رد نشه هیچی قطعی نیست، من یه ...

اووووخ چقدر فش دادید😂😂😂😂فریتلکر و دورست هوم  تحت نظر پزشکم 

اووووخ چقدر فش دادید😂😂😂😂فریتلکر و دورست هوم  تحت نظر پزشکم

دقیقا روز اربعین بود اینقدر دلم شکست خدا می دونه☹☹☹ اصن شوهر من هرچی حدس بزنه عجیب درست درمیاد، میگفتم باردارم میگفت نه نیستی و پریود شدم، یه دفعه هم سقط داشتم با اینکه آزمایشم مثبت شد می گفت نه حسم یه جوریه در نهایتم سقط شد☹، این ماه حس میکنم امیدواره ولی چیزی نمیگه بهم 😅😅😅😅 اسم این دارو ها رو تا حالانشنیدم مشکلتون چیه؟ من تنبلی تخمدان دارم

دقیقا روز اربعین بود اینقدر دلم شکست خدا می دونه☹☹☹ اصن شوهر من هرچی حدس بزنه عجیب درست درمیاد، میگف ...

عه خوب انشاءالله ک این دفعه حدسش درست باشه و باردار باشید.مشکلی ندارم والا برای اقدام رفتم این قرصارو داد منم خوردم گفت پریود میشی شدم یک هفته بعدش دو روز لک داشتم و سر دردم شروع شد بعد یک هفته الان دل درد و سینه درد و گه گاهیم حس حالت تهوع دارم خیلیم تنبل شدم میگم فقط بخابم

عه خوب انشاءالله ک این دفعه حدسش درست باشه و باردار باشید.مشکلی ندارم والا برای اقدام رفتم این قرصار ...

ان شالله 🌹🌹🌹 پس ان شالله بارداری، برات دعا میکنم هرچی خیره برات پیش بیاد، فردا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام هست، ان شالله به آبروی باب الحوائج ناامید نمیشیم

ان شالله 🌹🌹🌹 پس ان شالله بارداری، برات دعا میکنم هرچی خیره برات پیش بیاد، فردا شهادت امام موسی کا ...

ممنونم از دعای خوب شما امیدوارم ب حق ابروی علی شماهم یه بچه سالم و صالح نصیبتون بشه