2777
2789
عنوان

تست بارداری خانگی که تجربه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 57 پست
منم یه همچین چیزی شنیدم میشه کامل بگی رحمت چجوری شد

درد پیچید توش.بعد ارضا شدنم.تقریبا سی ثانیه ادامه داشت بعد خوب شد.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سلام من دل درد دارم و انگاری گرفته چند روزم سر درد داشتم  و یکمم حالت تهوع دارم امروز صبم واژنم تیر کشید امکان بارداری هست؟سینه دردم دارم اما کم

شاید زندگی آن جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دل درد دارم و انگاری گرفته چند روزم سر درد داشتم  و یکمم حالت تهوع دارم امروز صبم واژنم ...

من خون دماغ شدم الانم بیحالم حس تهوع هم بعد غذا دارم

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
من خون دماغ شدم الانم بیحالم حس تهوع هم بعد غذا دارم

اینا میتونه علائمش باشه!

شاید زندگی آن جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص👌
منم اتفاقا پس فردا وقتمه نمیدونم هستم یا ن. علائم داری شما

علائمم همینا بود اما سمت چپ شکمم درد میکنه خیلیم تنبل شدم زودم عصبی میشم حوصلا صدارو ندارم ۱۰روز دیگه موعدمه

سوال پرسیدی یا منو تایید کردی؟ تهوع بارداری چجوریه؟؟بالا میاره یا فقط حسش هست؟

سوال پرسیدم😂😂ببخشید  

نمیدونم من قبلا باردارشدم تا آزمایش بدم چند بار شدید خون دماغ شدم

خیره انشاءالله...

۱۰روز مونده به پری بی بی چک جواب میده؟؟؟

سلام من دل درد دارم و انگاری گرفته چند روزم سر درد داشتم  و یکمم حالت تهوع دارم امروز صبم واژنم ...

من والا چند روزه سردردم مخصوصا وقتی از خواب بیدار میشم، حالت تهوع که بیچارم کرده، دور نافمم میسوزه از طرفی درد سینه هام کلا تموم شده گاهی یه تیر می کشه، درد تخمدونمم همینطور، هیچی هم ترشح ندارم، همیشه قبل پریود ترشحاتم قطع میشه ☹

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
علائمم همینا بود اما سمت چپ شکمم درد میکنه خیلیم تنبل شدم زودم عصبی میشم حوصلا صدارو ندارم ۱۰روز دیگ ...

من این ماه فقط قرص لتروزول خوردم شبی سه تا، دیگه آمپول نزدم قزص مدروکسی هم نخوردم، حالا نمیدونم سر تاریخ پریود بشم یا نه

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک