2777
2789
عنوان

به خدا دارم دیوونه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 39 پست

خونه اپارتمان خیلی بده.

مام طبقه بالایی مون دو تا بچه داره بعضی وقتا جیغغغغغ میزننن و میدون، در بهم میکوبن همه سر و صداها تو خونه ماست.

از سقف دستشویی شون چکه میکنه تو توالت ما هر چقدر بهش میگیم درست کن میگه پول ندارم

خانومش هرچی موکت و اینا داشتن تو حموم شست همین روزاست دوباره فاضلاب حموم بگیره 

کلا رعایت نمیکنن

حالا جالبش اینه من نمیدونم مثلا یه موکت ۱۲ ۱۳متری حتی بیشتر رو چطور تو یه حموم سه چهارمتری جا داده شسته جز عجایبه برام

به جان خودم

خونه ۸۰ متر بود ولی میخواست بیاد در رو  واکنه میدویید

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته جای بازی ندارن ولی باید یکم رعایت کنن

بله ولی کسایی که خودشون بچه دارن بهتر میفهمن که حرکات بچه رو نمیشه زمان بندی کرد مثلا فلان ساعت بدو فلان ساعت بشین چون متوجه نمیشه بچه و یکسره هم بخوای بچه رو کنترل بکنی عصبی و لجباز تر میشه ما قدیما از صبح تا شب تو کوچه بازی میکردیم خسته هم نمیشدیم چطور میشه توقع داشت بچه جنب و جوش نداشته باشه 

بذار بچه دار شی بعد میفهمی 

من‌ندارم

ولی برادرم یه پسر ۲ سال و نیمه داره

بهش میگن بشین‌میشینه

هر موقع هم‌میخواد بدوه میبرنش بیرون

اونا هم توی آپارتمانن. 

اخه پدر مادر بیشعور نمیتونه بچه خوب هم تحویل جامعه بده

این بچه ۷ یا ۸ سالی داره

دیگه از برادر زاده من که کمتر نمیفهمه

بله ولی کسایی که خودشون بچه دارن بهتر میفهمن که حرکات بچه رو نمیشه زمان بندی کرد مثلا فلان ساعت بدو ...

والا ما قدیما بازی میکردیم...خونه ها ویلایی بود...ولی پدرم میگفت الان میرید توی کوچه ساعت ۳ بعد از ظهره....صداتون همسایه ها رو از خواب بیدار نکنه.

میرفتیم‌تو کوچه با صدای آروم بازی میکردیم

دیگه ۱۲ شب دویدن روی سر مردم به نظر من  هیچ توجیهی نداره واقعا. 

پس بچه کی میخواد بفهمه؟

کی باید تربیت بشه؟

توی ۲۰ سالگی میخوان تربیتش کنن؟

بچه رو که نمیشه کنترل ورد عزیزم

اون‌چیزی که نمیشه کنترل کرد حیوون وحشی هست

بچه انسان از بدو تولد درک و شعور داره

ولی متاسفانه وقتی بعضی پدرها و مادرها بچه کوچیک خودشون رو یک موجود بیشعور فرض میکنن دیگه نباید توقعی از بچه شون داشت. 

من ۴ سالم بود. مهد کودک میرفتم. چون ظهرا میرفتم پاورچین پاورچین میرفتم توی حیاط که مادرم منو ببره و پدرم که تازه از سر کار برگشته از خواب بیدار نشه. 

این صحنه ها هنوز جلوی چشمم هست. که چطور ما رو تربیت کردن

ولی الان هر چی میگی فورا پدر مادر میگن بچه ما نمیفهمه....یا نمیشه کنترلش کرد. واقعا جای تاسفه.

نتیجه این تربیتهای افتضاح و راحت طلبی پدر مادر هم میشه این نسلی که داریم میبینیم. 

اون‌چیزی که نمیشه کنترل کرد حیوون وحشی هست بچه انسان از بدو تولد درک و شعور داره ولی متاسفانه وقتی ...

عزیزم اتفاقا حیوان رو کنترل میکنن

شما حداقل بچگی حیاط داشتید

این بیچاره ها چیکارکنن

به هرحال پدر شما یه چندساعت خواب بوده بقیه اش که آزاد بودید

عزیزم میتونید به مادرش بگید شاید یکم مراعات کنن

راستی عزیزم ان شاءالله بچه دار شدی قبل از اینکه یادش بدی که تو خونه بازی نکنه و بچگی نکنه تا همسایه اذیت نشه

خوب حرف زدن رو یادش بده🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
والا ما قدیما بازی میکردیم...خونه ها ویلایی بود...ولی پدرم میگفت الان میرید توی کوچه ساعت ۳ بعد از ظ ...

منم عرض کردم ۱۲ شب نه ولی بقیه ساعت ها نمیشه کاریش کرد من هم خودم دوتا بچه زیر ۷ سال دارم یکسره بهشون میگم ندویید طبقه بالاییمون نوه هاش میان میدون یکسره ولی درکشون میکنم بهشون تذکر بدین انشاالله مشکلتون برطرف بشه 

عزیزم اتفاقا حیوان رو کنترل میکنن شما حداقل بچگی حیاط داشتید این بیچاره ها چیکارکنن به هرحال پدر ...

من هیچ‌چیز بد و زشتی نگفتم

ولی نمیدونم چرا حس میکنم شما هم یه بچه داری که میره روی مغز مردم که اینقدر از آزار و اذیت مردم دفاع میکنی این وسط

کاملا متوجه شدم از اول تاپیک

عزیزم اتفاقا حیوان رو کنترل میکنن شما حداقل بچگی حیاط داشتید این بیچاره ها چیکارکنن به هرحال پدر ...

از پستهایی که گذاشتی اصلا خوشم‌نیومد

از همون اول پستهای غیر منصفانه گذاشتی و کاملا مشخص بود که خودت از این بچه ها داری که حرف آدم حالیشون نمیشه. احساس کردم دارم با مادرِ همون بچه بی تربیت همسایه مون حرف میزنم

چی بگم با تویی که خودت نوشتی حیوان  رو میشه کنترل کرد ولی بچه انسان رو نه. دیگه اگه تو بچه خودت رو از نظر فهم از حیوان کمتر میدونی توی تاپیک پست نذار لطفا و اعصاب منو بیش از این با این جفنگیاتی که میگی خورد نکن