2777
2789
عنوان

به خدا دارم دیوونه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جکش منظورم جوش بود😄 تازه پدر مادرشم راه میرن انگار با پاشنه پا میکوبن روی زمین.  اصلا خیلی ص ...

طبیعی نیست ولی خب بی فرهنگن دیگه

تذکر هم یکی دوبار جواب میده بیشتر باشه میگن طرف خودش مشکل داره 

کلا باید بسوزی و بسازی

کسی بچه اینقدر نا اروم داره باید بره طبقه اول بشینه. ولی خب رعایت نمیکنن دیگه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
خب یعنی چی؟ ایشون بچه دار شده به من‌چه ربطی داره؟ خب بچه رو باید ببرن پارک بدوه نه توی خونه رو سر ...

بذار بچه دار شی بعد میفهمی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

واقعا بچه است دیگه 

شما یه تذکر برای ساعتهای استراحت بدید مثلا بگید ۹ شب به بعد نذارید سر و صدا کنه 

ولی واقعا تو این کرونا و هوای سرد نمیتونه بچه رو ببره پارک . 

منصفانه هم نیست به بچه بگیم صبح تا شب بشین ! 

شما روی قضیه حساس شدی ، اگر نخوای بشنوی میتونی کاری کنی حواست به چیزای دیگه پرت بشه . 

ضمن اینکه آمارتمان همینه سر و صدای همسایه ها شنیده میشه . 

صدای بچه خوبه ، صدای زندگی کردنه ، اگر مثل همسایه قبلی ما دائم دعوا میکردن و کتک کاری جوری که هر هفته شیشه بر میومد خونشون که بدتر بود .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
خب یعنی چی؟ ایشون بچه دار شده به من‌چه ربطی داره؟ خب بچه رو باید ببرن پارک بدوه نه توی خونه رو سر ...

عزیزدلم خودت برو با بچه حرف بزن

بهش بگو تو خونه بشین هر وقت خواستی بازی کنی برو پارک😁

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
به مدیر ساختمون بگو اگه ماری نکرد زنگ بزن 110بخاطر مزاحمت شکایت کن مستاجری یا صابخونه؟

به همسرم گفتم اگه بهشون نگی ازشون شکایت میکنم

اخه این زندگی نیست دیگه

دیشب برق کل ساختمون قطع شد

یه دقیقه صدای پا کم شد

بعد دوباره شروع شد. 

بعد لز ظهر میخوام یه کم‌چشمامو بذارم روی هم نمیشه اصلا. 

عزیزدلم خودت برو با بچه حرف بزن بهش بگو تو خونه بشین هر وقت خواستی بازی کنی برو پارک😁

بچه خودش که نمیره پارک

پدر مادرش باید شعور داشته باشن برای بچه شون وقت بذارن

همکار من اصلا به بچه اش اجازه نمیده با دوستاش بره توی کوچهه فوتبال

بهش گفتم‌چرا؟

گفت تو کوچه اذیت میکنن مردم رو. حق الناسه

واقعا فرقی که پدر مادرها با هم دارن در آینده باعث میشه بچه هاشون بیشعور یا با شعور بشن. 

به مدیر ساختمون بگو اگه ماری نکرد زنگ بزن 110بخاطر مزاحمت شکایت کن مستاجری یا صابخونه؟

زنگ بزنه ۱۱۰ بگه بچه میدوئه بهش نمیخندن ؟ شمارشو مسدود میکنن کار واجب هم داشته باشه رسیدگی نمیکنن . 

واقعا توقع داری پلیس بیاد بچه یارو رو ببره یا ساکتش کنه ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ما این خونه رو یک ماهه خریدیم چطور عوضش کنیم؟ هنوز قسطهاشو داریم‌میدیم

دیگه قبل خرید باید فکر اینکه خونه ویلایی با آپارتمانی خیلی  فرق داره رو میکردی 

من یه ساختمون بودم 

پایینی صدا زن و مرده از طبقه پایین میومد بالا 

زنه هم یه سره دهنش مثل اسب آبی باز بود خودش تو  خونه بدو بدو میکرد انگار بیش فعالی داشت از بس میدویید ولی تو دو سال چیزی نگفتم تا در اومدم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
بچه خودش که نمیره پارک پدر مادرش باید شعور داشته باشن برای بچه شون وقت بذارن همکار من اصلا به بچه ...

عزیزدل تو کوچه با تو خونه فرق داره؟

بعدشم امیدوارم تا بچه دار بشی حرفهای الانت یادت نره😉

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

واقعا دیشب پدر مادرشو نفرین کردم. 

همسر من خیلی صبوره. ولی اونم از قیافه اش مشخص بود که خیلی اذیت شده. 

چه گناهی کردیم ما؟

ما ۲ تا کارمندیم. صبح زود میخوایم بیدار بشیم از خواب....اینا اینجوری میکنن

خیر نبینن پدر مادرش

راحت طلبن....

دیگه قبل خرید باید فکر اینکه خونه ویلایی با آپارتمانی خیلی  فرق داره رو میکردی  من یه ساخ ...

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين