2777
2789
عنوان

تنهاام و دلم کرفته

1464 بازدید | 97 پست
عروسی یکی از فامیلای شوهرمه.من به خاطر پسر چهار ماهم نرفتم چون میدونستم کریه خواهد کرد.شوهرم رفت.فکر نمیکردم منو بذاره بره.حتما شامم میمونه.پسرم یک ساعته کریه میکنه و راش بردم الان خوابید... منم دلم تفریح میخواد.مهمونی.خرید.استخر.عروسی.ولی....
عصری بهش کفتم من یه ذره دلم کرفته با ماشین میرم دور بزنم.کلی بداخلاقی کردو اخر نرفتم.حالا خودش رفت...
:(
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بایدباشرایط فعلیتون کناربیاى
باورکن خیلى هااینطورین
منم این سختى هارو کشیدم،باورکن
دوره نوزادى همینه
هیجا نمیشه رفت،یعنى نرى سنگین ترى بخدا
کاش همه میتونستیم باور کنیم که دنیا خیلی زود میگذره
ببین دوستم وقتی دل خودت نخواسته بری دیگه دل گرفتن نداره

من همیشه مامانم می گه به خاطر بچه خوشی خودتون رو بهم نزنید ...
بچه درسته اذیت می کنه اما تا کی می خوای این ور نری اون ور نری ..
بعدشم ممکنه چون نه اوردی شوهرت ناراحته اما اگر دو بار بری و ببینه که بچه اذیت می کنه بهت حق می ده و خودش سری بعد می گه نمی خواد بیایی و نرم تر برخورد می کنه
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر انهایی که با لبخندت زندگی می کنند...
آره از آب وگل که در بیاد کوچولوت توام به آرامش میرسى وروابطتتون ام بهترمیشه
مطمئن باش شوهرتم خسته است ازاین وضعیت
ولى خوب چه کنیم که مردها شعوووور ندارن دراین مورد وفقط خودشونو میبینن وخستگى خودشونو فقط
کاش همه میتونستیم باور کنیم که دنیا خیلی زود میگذره