2777
2789

سلام 😊اول اینکه بنده تازه وارد نی نی سایت شدم🎀

و حدود چند ماه هم خواننده خاموش بودم😁

تصمیم گرفتم که عضو شوم و سعی کنم تاپیک های مفیدی بزنم🤔😄

میخوام اینجا تجربیات خودم رو با شما به اشتراک بزارم و شما هم هر تجربه خوب و موثر دارید 😜با ما به اشتراک بزارید 😍🤗

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

خوب خوب اول اینکه همیشه به خودتون بها بدید🤔بعضی ها هستند که فقط به فکر شوهرشونن و خودشون به کل از یاد میبرن😫امان از اینکه نمیدونند زنی که به خودش بها بده برای خودش ارزش قائل باشه 😎میتونه شوهرشم رام خودش کنه

یکی از نکات اینه که همیشه تو خونتون صندل داشته باشید 😍میپرسید چرا اول اینکه باعث زیبایی خودتون میشه دوم اینکه باعث میشه که پاهاتون ترک نزنه و پر از ترک نشه پاهاتون🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه همسرتون بیاد 😍حتما به خودتون برسید

برای کار ها برنامه ریزی داشته باشید 🤔روی یه برگه حالا هر چی که باشه بنویسید که در طول روز چیکار باید بکنید🤗خاصیت برنامه ریزی اینه که هم به همه کارهاتون میرسید مخصوصا کسایی که شاغلن 🤗هم تنبل رو کنار میزارید و هم وقت بیشتری برای هنسر و بچها دارید😚

تو خونه آرایش کنید به خودتون برسید 😜آهنگ شاد بزاریدو شروع به انجام کار ها خونه کنید  وو سطش برقصید 💃💃💃💃💃💃اینجوری هم شاد میشید هم کارهاتون انجام شده 😎نکته بعدی اینکه تو ظرفای خوشگل غذا بکشید و دیزاین کنید اینجوری همسر و بچهاتون ذوق میکنند😍پس میخواید این ظرفهای قشنگ چیکار کنید شما هم حق استفاده از اونا رو دارید🤔😋

گاهی به همسرانتان پیام عاشقانه بدین یا وقتی که زنگ زد با لحن شاد باهاشون سلام کنید☺نمونه پیامک عاشقانه:

همیشه میگویند:😍♡♡آدم♡♡یک بار عاشق میشود 

اما من هر بار که تو را میبینم 😋دوباره وصد باره عاشقت میشوم 

تا ابد دوستت خواهم داشت😍😍😍

میبینید که وقتی این پیام براش بفرستید با انرژی بهتر کار انجام میده و وقتی بر میگرده گاهی اوقات با گل میاد خونه

یکی از نکات مهم بدرقه اس:مثلا همیشه وقتی که میخواد بره سر کار با بوس😘و آیه (لا حول ولا القوه البلا علی العظیم)و خداحافظی عاشقانه همراهیش کنید 😍وقتی که این کار چند روز متداول بشه میبینید که شوهرتون کم کم عاشق شما میشه 🤗و همراهی یک مرد عاشق با یک مرد بی احساس با شما خیلی فرق داره

اما وقتی که بر میگرده 🤔قبل اینکه داخل خونه بیاد😋خودتونو آراسته کنید 😊در حد اینکه موهاتون مرتب باشه و ریمل و رژ بزنید 😎تا چهره قشنگتون زیباتر خودشو نشون بده   وقتی اومد تو گاهی شیطون شین😈برید و پشت در قایم بشین وقتی اومد تو با حالت خنده بپرید جلوش و بغلش کنید و خسته نباشید بگید😋یک چای و یا کیک یا میوه که از قبل آماده کردین بیارید و با خودش بشینید و فیلم ببینید و از خودتون پذیرایی کنید😍

فعلا قهریم پاچه میگیره،منم خیلی حساس شدم اعصابم ضعیف شده نمیتونم ببخشمش

به خودت اهمیت بده جانم🤗نقطه ضعفشو نشونه بگیر😫کاری کن که اگه اشتباهی کرده بیاد معذرت خواهی کنه😄مردا اصولا وقتی که نقطه ضعفشونو هدف بگیرین کوتاه میان🤔فقط یه چیزی نقطه ضعفش خانواده اش اگه هست رو این مورد دست نذار😐در ضمن چرا اعصاب خودتو بهم میریزی تو لیاقتت بیشتر از این حرفاس 😍حال خودتو خوب کن  تا موقعش برسه بیاد معذرت خواهی 😄

به خودت اهمیت بده جانم🤗نقطه ضعفشو نشونه بگیر😫کاری کن که اگه اشتباهی کرده بیاد معذرت خواهی کنه😄مرد ...

پاشو عمل کرده دراز کشیده بود اه ناله میکرد یهو خواهرش اومد از این رو به اون شد شروع به بگو بخند کرد او وسطا هم بهم گیج گفت ،بهم گفت حیف نون من که تو میخوری برا خودنمایی پانسمانشو باز کرد منم گفتم اون همه خدمت کردم نمیبینی

پاشو عمل کرده دراز کشیده بود اه ناله میکرد یهو خواهرش اومد از این رو به اون شد شروع به بگو بخند کرد ...

همسرتون از همون اول وابسته خانواده بودن عزیزم آیا؟چون حتما بین خواهرشون یک چیزی بهشون گفتن ؟

شما خودتو کوچیک نکن هیچ وقت تو انسانی و هر انسانی مقامی داره بیشتر خودتو خوشحال نشون بده