2777
2789
عنوان

چه خبره کفش ۴۸۰

290 بازدید | 29 پست

برای پسرم کفش میخواستم بخرم ۴۸۰هزار عین همون جنس رو تابستون ۲۵۰هزار خریدم تا پارسال که بهونه دلارو داشتن دم به دم قیمتا میرف بالا الان دیگه چه بهانه ای دارن انصاف هم خوب چیزیه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کفشه دو میلیونی داریم کجایی 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
 الان کفشه دو میلیونی داریم کجایی 

میدونم عزیزم پسر من هر پنج شش ماه کفش عوض میکنه همیشه هم بهترین کفشو میخرم راحت باشه ولی این دیگه نوبرش بود

واقعا قیمت کفش اینه الان؟؟.. من انقدر دیر به دیر خرید میکنم عین اصحاب کهفم..

آره بخدا تابستان خریدم ۲۵۰هزار همون جنس دم عیدی فقط مردمو تیغ می زنن

الان کفش شده قیمت خون

چه خبرع اخه بچه در حال رشد چقد مگه اونو میپوشه فروشنده میگه این کفش سه چهار سال میره میگم پسر من اینو نهایت شش ماه بپوشه تند تند ماشاالله پاش بزرگ میشه