2777
2789
عنوان

چه خبره کفش ۴۸۰

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست
کفش اسکیچرز که نخواسته بخره یه کفش معمولی بوده دیگه برا بچه 3 ساله

اوه 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
چه خبرع اخه بچه در حال رشد چقد مگه اونو میپوشه فروشنده میگه این کفش سه چهار سال میره میگم پسر من این ...

کتونی قیمت کردم 700 تومن گفتم چه خبرتووووووونه

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم پسر من هر پنج شش ماه کفش عوض میکنه همیشه هم بهترین کفشو میخرم راحت باشه ولی این دیگه نو ...

فکر کردم بزرگه بچت

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
چه خبرع اخه بچه در حال رشد چقد مگه اونو میپوشه فروشنده میگه این کفش سه چهار سال میره میگم پسر من این ...

منم برای دخترم شلوار چرم میخواستم بخرم دیدم ۲۰۰ باید بدم برای ۳ ماه خودم پارچه چرم داشتم دادم براش بدوزن

من یه صندل برا خودم خریدم ۴۷۸

مبارکت باشه عزیزم خب اون بزرگانه س می‌تونی حداقل یک سال بپوشی ولی پسر من شش ماه به شش ماه کفش عوض میکنه همیشه هم کفش گرون خریدم براش

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

چی گرون نشده عزیزم ....همه چی دوبله سوبله گرون کردن 

شوهر بی عقل من به پسرنوجوونم ۴میلیون داده کفش درصورتی که بااون پول کلی لباس و کفش مایحتاج های زیاد پسرمو میتونس بخره والان بهش،بگی امیر لباس نداره میگع وا ۴میلیون براش خرید کردم 

لایک نکنید                      
حتما مارک عزیزم، یه هفته پیش یه اسپرت خوشکل برا بچه 9 سالم خریدم 150 تومان

آره مارک بود ولی همونو تابستون ۲۵۰هزار خریدم با دلار ۲۸هزاری الان که دلار ۲۵هزارع باید ارزون میشد نه گرون ولی دم عیده میگن مردم مجبورن بخرن

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
آره مارک بود ولی همونو تابستون ۲۵۰هزار خریدم با دلار ۲۸هزاری الان که دلار ۲۵هزارع باید ارزون میشد نه ...

کاملا حرفت صحیح، همین کفش 15 روز بعد عید دوباره برو قیمت کن همون 280 تابستون بهت میده.....