2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید چه رفتاری میکردید

173 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها پدرشوهرم شمال خونه داره،تعطیلات کلا خانوادگی میرن اونجا،البته از وقتی کرونا اومده نرفتن

بعد مدل سفر رفتنشون اینجوریه که روز اول دوم کلا خونه رو تمیز میکنن و میشورن و به اندازه ی تمام وعده های غذایی شون گوشت و مرغ و برنج و همه چیز از خونه میبرن اونجا یعنی همه ی وعده هارو خودشون میپزن.

بار اول که باهاشون رفته بودیم بعد از ازدواجم بود که خب ما ماه عسل نرفته بودیم کلا و اولین سفرمون بود واقعا جاخوردم چون خانواده ی خودم اینطوری مسافرت نمیرفتن حالا کاری به درست و غلطیش ندارم.

من نه کمک کردم نه غذا پختم چون توقع داشتم وقتی اومدم اولین مسافرت با شوهرم حداقل انقدر کارنکنم شوهرم میگفت برو کمک کن ولی من نکردم

بعد روز سوم بود دامادشون برگشت به من جلوی همه گفت فلانی میخواد ظرف هارو بشوره منم نگاش کردم هیچی نگفتم

یه بارم داشتن فریزرو میشستن گفت بزارید فلانی بیاد انجام بده کمکتون کنه

منم حرصم گرفت گفتم مگه فریزرم میشورن؟؟

بعد خواهرشوهرم گفت آرههه

منم هیچی نگفتم ولی باز نرفتم کمک

بعد شوهرم کلا تو مسافرت اینجوریه که دوست نداره همش بره بیرون بیشتر میخواد استراحت کنه و اونا هی میگن پاشید باهم بریم و اصرار میکنن منم دلم میخواد برم ولی همیشه بحث داریم سراین قضیه و اینکه هرکسی یه چیزایی میخره برای خورد و خوراک اونجا اما شوهر من اگه بریم نمیخره یعنی مامانش اینا نمیذارن شوهرم بخره میگن همه چی هست

حالا برای عید قراره با اتوبوس برن اونجا بعد از یکسال

شوهرم میگه من اگه بیام فقط میخوام بخوابم حوصله ندارم بیام جایی چون پول ندارم و تو هم اونجا کار نمیکنی باید مثل کوزت باشی.منم گفتم معلومه که نمیکنم

من شهر خودمون که باشیم همیشه کمک میکنم ولی اونا زیاد خوششون نمیاد بیشتر میخوان بگن اینکارو بکن اونو نکن خودشون سه تا خواهرن میدونن باهم چیکارمیکنن ولی باز وقتی فقط مادرشوهرم هست بیشتر کمک میکنم

حالا شوهرم بهشون گفت نمیام اونام هیییی اصرااار که باید بیای و به زور برامون بلیت گرفتن شوهرمم گفت منکه نمیام منم هیچی نگفتم فقط چند بار ازم پرسیدن تو دلت نمیخواد بیای؟باهاش حرف بزن راضیش کن گفتم حوصله شو ندارم میاد اونجا همش غر میزنه میگه من نمیخواستم بیام

حالا الان که کرونا خودمم دلم نمیخواد برم ولی کلا خیلی حرصم میگیره حداقل شوهرم درکم کنه نگه باید مثل کوزت باشی

جالبید اصلا انگار نه انگار کرونا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیشه که بری بشینی اونا مدلشون اینه منم اینجوری نمی پسندم حق داری ولی زشته آدم بره بقیه کار کنن بشینه. شما سفر رفتنت درسته ولی شوهرت بلد نیست دیگه این تفاوت ها رو یجوری باید حلش کنی.

خوب از نظر من کار شما خیلی زشت بوده. اینکه شما ماه عسل نرفتی دلیل نمیشده اونجا بارتو بندازی رو دوش بقیه. به اونا چه، میخواستی بری ماه عسل😅 مهمون که نبودی، همه با هم رفته بودید مسافرت. دوست نداشتی باید با شوهرت میرفتی هتل یا اینکه زود برمیگشتی. من خودم از مسافرتای ابن مدلی واقعا بدم میاد و درکت میکنم که تو ذوقت خورده اما مشکل از خودت بوده،  باید از قبل میپرسیدی از همسرت و یا حدااقل وقتی دیدی این جوری اند یا کمک میکردی توهم یا برمیگشتی

خانومی وقتی همه کار میکنن باید شمام کار کنی بقیه بشور بپز شما نیستن واسه شخصیت خودت زشته ...یا نرو یا میری تابع جمع باش 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

اگه همسرت میخواد بخوابه بمونه خونه دیگه چه کاریه این همه راه رفتن؟؟؟

درمورد دامادشونم مرد هم انقدر خاله زنک؟؟واقعا درست نیست مرد اینجوری باشه!!

درمورد اینکه غذا میپذن هم نمیتونم چیزی بگم هرکی یه جوره من که معتقدم ادم میره سفر چندروزی خوش باشه و کاری نکنه جز خوشگذرونی حالا اونا انگار جور دیگه فکر میکنن‌

اینم که کار نمیکنی بازم نظر خودته.

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️

من قبول دارم بقیه کلفت من نیستن

اون بارم بار اولم بود خیلی خورد تو ذوقم که خب این چه طرز مسافرت رفتنه

ولی کلا آدمی نیستم که بشینم از بقیه انتظار داشته باشم

اون حرفی که شوهرم زد خیلی ناراحتم کرد

شماها جای من باشین لجتون نمیگیره؟؟

خداییش اگر میرفتیم کمک میکردم ولی بااون حرفش عمرا

عزیزم کاملا حق باشماست اون دومادم خیلی خاله زنکه 

نوالا خاله زنک نیست از بی عدالتی حرصش در اومده منم انقدر بدم میاد از اینایی که باید جلوشون خم و راست شی مگه خودشونو کی میدونن!

من قبول دارم بقیه کلفت من نیستن اون بارم بار اولم بود خیلی خورد تو ذوقم که خب این چه طرز مسافرت رفت ...

مشکلت با شوهرته سر بقیه تلافی نکن بخدا فقط خودت بدِ میشی شخصیتتو دوس داری درست رفتار کن 

عزیزم‌نمیشه که برید بخورید برگردید بقیه خرج میکنن شوهر شما نمیکنه به هر دلیلی بقیه کار میکنن شما خوشتون‌نمیاد به هر دلیلی بلاخره شما هم اونجا استفاده میکنید دیگه زشته حد اقل اگه پول و خرجی نیست کمک حال باشید 

خوب از نظر من کار شما خیلی زشت بوده. اینکه شما ماه عسل نرفتی دلیل نمیشده اونجا بارتو بندازی رو دوش ب ...

آره عزیزم میدونم مشکل از خودم بود 

ولی خواستم برگردم شوهرم قبول نکرد گفت تازه اومدیم حال ندارم رانندگی کنم

و اینکه اصلا قبول نداشت که چیزیه که از قبل باید میدونستم مدل سفر رفتنشون اینجوریه

فکرمیکنه همه همینجورن و درستشم همینه

بنظر من این جور مهمونی های خانوادگی که نزدیکن ادم باید مراعات حال همه رو بکنن هر کی وظیفه خودشو انجام بده تا سنگینی ب یکی نیافته چون من خودم خونه همه کمک میکنم دست خودمم نیست عروس اینا نداریم فعلا مام ۳خواهرو یک برادریم ولی خب خواهرام میان خونه من انگار کلفتم خودشونم بیشتر تمایل دارن بیان خونه من چون حمالیم ب راهه خوب میرسم ب مهمون و هیچ کموی بهم نمیکنن حتی تولد روز پدر مادرم میندازن خونه من که راحت بشینن و بهم بریزن چون من تا ساعت ۳ شب هم شده تمیز میکنم حتی مسافرت هم بریم باغ هم بریم خونه مامانمم همینجوری ان نمیدونم تو اون گوشی چیه میرن توش بیرون نمیان

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت