2777
2789
عنوان

چرت بچه من قدش انقده 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تونی صبحانه براش فرنی درست کنی؟؟بچه های منم صبحانه میلی به تخم مرغ ندارن  نون سنگگ وکره و م ...

سعی میکنم  بخرم   براش  ولی شیرو هروز میدمش  با مولتی ویتامین

نه تیلیت کردم  با نون خورد درحد شاید سه تا قاشق

کمه ولی بدم نیست. تعداد وعده هاشو بیشتر کن. باورت میشه من بچه هام همسن بچه های شما بودن عصرونه کتلت یا کوکو سیب زمینی با تخم بلدرچین درست میکردم. هر روز صبحانه فرنی ولرم میدادم. صبوری کن تا اشتهاش بهتر بشه 

آب هویج استخوان ساز و مقویه حتما بهش بده بعد از ناهار 

ببین عزیزم بر اساس طب سنتی دختر از لحاظ چهره و اندام به عمه هاش میره و پسر به داییاش. البته صد در صد ...

من عمه هام کوتاهن  بابامم کوتاه  ولی قدم بلنده    چون مادرم بلنده البته پدر بزرگ مادر بزرگامم بلند  بودن  

کمه ولی بدم نیست. تعداد وعده هاشو بیشتر کن. باورت میشه من بچه هام همسن بچه های شما بودن عصرونه کتلت ...

خواهر جگرم خونه  نه  آب هویج میخوره نه پرتغال نه موز  نه   ماست  و  دوغ  نه  گوشت    اخ    دست رو‌دلم نزار  که خونه   کاش  بخوره     فقط  من   شده از  سفره خانواده کم کنم میخرم  براش       نمیخوره جگرمو  خون کرده

قبلا میخریدم الان  چند ماه نمیرسونیم   واقعا    میوه ام نمیرسونیم  بخر ...

پس پوشکو چیکار میکنی؟ بگیرش دیگه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
منم تخم بلدرچین توی کوکو سیب زمینی یا کیک میریزم به بچه هام میدم 

کاش مستقیم میخوردن ولی بازم غنیمته

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خواهر جگرم خونه  نه  آب هویج میخوره نه پرتغال نه موز  نه   ماست  و&nbs ...

صبور باش گلم. دخترا توی بلوغ خیلی اشتها دارن و قد میکشن. نگران نباش 

هرچی دوست داره درست کن. پیتزای خونگی درست کن. سوسیس و کالباس خونگی درست کن براش 

همبرگر..سیب زمینی سرخ شده....سویق هم بریز توی غذاهاش حتما 

میفهمم    ولی تو ارث دخترم عمهاشن  حالا  بچهای عمهاش همه  بلند بلندن  ...

حرص نخور جانم. پسر برادرشوهرم قدش خیلی کوتاه بود. تقریبا 10 سالش که بود بردنش دکتر. بهش چندتا مولتی ویتامین داد. الان که تقریبا 16 سالشه خیلی بلند شده ماشالله. شما هم میتونی همینکارو بکنی. فقط زمان اوج قدیش نباشه. قبلش با یه متخصص مشورت کن.