2777
2789
عنوان

چرت بچه من قدش انقده 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 108 پست
پسر من ماست میبینه عق میزنه لامصبب

ماست میوه ای هم مورد تایید نیست. 

دسر ماست درست کنین ، هم رنگ داره جذاب هست هم نگین ماست داره طعمش رو بپسنده میلی خوبه.

حالا بچه های من اینجوری نیستن.همه چی میخورن ایراد نمیگیرن الحمدللّه.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا میدادم انقدر گرون شده دیگه نمیرسونیم بخریم براش طفلی خوب نمیخوره

هر جور تونستی براش این خوراکیا رو تهیه کن حتی اگه شده کم. آب پای مرغ و قلمم اگه سوپ درست کنی خیلی خوبه.من حتی شده از خودم میزنم براش خوراکی لازمو میخرم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
اشکال نداره. ماست طبعش سرده. همون روزی ۲تا ۳بار شیر بده وتخم مرغ محلی و تخم بلدرچین توی برنامه روزان ...

تخم مرغ و بلدرچین که نمیخوره با تخم بلدرچین براش نون میپزم.شیرم آپتاکید میدم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
صبح تخم بلدرچین خورد ظهر   یکی دو‌قاشق ابگوشت  و شامم  دوتا یا سه تا کوکو  ...

می تونی صبحانه براش فرنی درست کنی؟؟بچه های منم صبحانه میلی به تخم مرغ ندارن 

نون سنگگ وکره و مربا لقمه های کوچیک بده با کمی چای  اشتهاش باز میشه. شکلات صبحانه فرمند که مغذیه و حاوی ارده است هم برای شروع روزش خیلی خوبه 

کوتاه خیلی کوتاه ۱۵۰ 

ببین عزیزم بر اساس طب سنتی دختر از لحاظ چهره و اندام به عمه هاش میره و پسر به داییاش. البته صد در صد نیست. اطرافیان من اکثرا همینطورن. البته چند نفری هم هستن که از این قاعده مستثنی هستن. 

هر جور تونستی براش این خوراکیا رو تهیه کن حتی اگه شده کم. آب پای مرغ و قلمم اگه سوپ درست کنی خیلی خو ...

قبلا میخریدم الان  چند ماه نمیرسونیم   واقعا    میوه ام نمیرسونیم  بخریم    شاید هفته ای دوبار  بخریم    گوشت  زیاد نمیخریم  بماند  از پوشاکم  دیگه نمیرسونیم