2777
2789
عنوان

شوهرم😭

902 بازدید | 69 پست

من چندوقتیه ضبط مکالمه مخفی روی گوشی شوهرم نصب کردم..بعد امروز پسر خالش بهش زنگ زد..که گه گاهی باهاش میگفت میرم قلیون میکشم...بعد یکم باهم حرف زدم بعد پسر خالش گفت خب کی زنگم میزنی بیام بزنیم؟شوهرمم گفت نمیدونم والا خودم تکت میزنم ولی تو اصلا نه پیام بده نه زنگ بزن چون ممکنه این پیشم باشه(من)و باید یوقتی بریم که بعدش من خونه نرم..دیر وقت خودم زنگت میزنم بریم ۲ تا بزنیم..

ولی هیچی از اون موادی که میخاستن بکشن نگفت..به قلیون که نمیگن بزنیم..به مشروبم میگن بخوریم..پس چی میخاد بره مصرف کنه دلم آشوبه..قلیونو که از من پنهون نمیکنه با باجناقاشم میکشه..نکنه منظورش سیگاری یا همون حشیش بوده باشه..چون میگه من نرم خونه و نباید زنم بفهمه..توروخدا هرکی سردرمیاره کمکم کنه..چجوری مچشو بگیرم..

شاید منظورش کباب بوده بزنه بربدن😊

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز درک نکردم مردایی ک زن دارن چراباید با پسرخاله ودوست و... شبابرن بیرون

بعضیارودیدم باورکن زنشون تاصب توخونه تنهابوده مرده رفته تاصب بادوستاش تفریح وقلیون و... 

کم کم بتونی این رفیق بازی وشبونه رفتن بیروناشو ازسرش بندازی خودش کلی کاره

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰