2777
2789
عنوان

بالاخره امسال اخر قرن هست یا نه؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست
دخترک نازنینم تا 25 اسفند انشالله بدنیا میاد. میخواستم ببینم امسال اخر قرن هست یا نه؟ یکی ام ای ...

نمیشه چندروز عقب بندازیش؟ حدودا تا ۴۲ هفته موردی نداره اگر مدفوع نکنه 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم ۱۳۰۰ که تموم بشه تمومه دیگه ۱۴۰۰ خودش شروع قرنه

لینکی ک گزاشتم بخون ..ما قرن رو از صفر ک شروع نکردیم ..از یک شروع کردیم ..۱۳۰۱ یه قرنه..۱۴۰۱ یه قرن ..۱۵۰۱و تا اخر

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
همون شما داری برای کل شایت کافیه😂😂😂😂

اخبارم حتی گفت ک امسال پایان قرن نیس سال دیگس ..حالا هی شما خودتو بکوب دیوار بگو اخرشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
لینکی ک گزاشتم بخون ..مال قرن رو از صفر ک شروع نکردیم ..از یک شروع کردیم ..۱۳۰۱ یه قرنه..۱۴۰۱ یه قرن ...

خب مگه ۱۳۰۰ نداشتیم؟؟؟از ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ شده یه قرن دیگه

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️
نمیشه چندروز عقب بندازیش؟ حدودا تا ۴۲ هفته موردی نداره اگر مدفوع نکنه 

دکترم گفت تا 1 یا 2 فروردین هم جا داره که بمونه. مگه اینکه حرکاتش کم بشه یا کیسه اب پاره بشه یا دردا شروع بشه.

ولی میترسم از ریسک کردن

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
اخبارم حتی گفت ک امسال پایان قرن نیس سال دیگس ..حالا هی شما خودتو بکوب دیوار بگو اخرشه

من که خودمو نکوبیدم تودیوار تو بدو بدو رفتی سرچ کردی لینک گذاشتی😂😂😂

من رو حساب کتابی که خودم کردم گفتم😂

خب مگه ۱۳۰۰ نداشتیم؟؟؟از ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ شده یه قرن دیگه

اغاز قرن فعلی از  ۱۳۰۱ بوده ..ن ۱۳۰۰

من که خودمو نکوبیدم تودیوار تو بدو بدو رفتی سرچ کردی لینک گذاشتی😂😂😂 من رو حساب کتابی که خودم کرد ...

خب برات لینک گزاشتم ک ب حساب کتاب خودت اکتفا نکنی ..

خب برات لینک گزاشتم ک ب حساب کتاب خودت اکتفا نکنی ..

والا شهاب حسینی هی خودشو داره تو برنامش میکشه که داریم وارد قرن جدید میشیم و تحولات عظیمی میشه و این چیزا منم با خودم گفتم خب اوکیه دیگه حتما ۱۳۰۰ تا۱۴۰۰شده یه قرن

دکترم گفت تا 1 یا 2 فروردین هم جا داره که بمونه. مگه اینکه حرکاتش کم بشه یا کیسه اب پاره بشه یا دردا ...

عزیزم اشتباه نکن ریسک زود بدنیا اومدن خیییییلی بیشتره 

دکترا همیشه ۳۸ هفته میگن ینی حتی با اینکه گفتم تا دوم ولی مطمئن باش تا ۵ ۶ هم جا داره همیشه زودتر اقدام میکنن بخاطر برنامه ریزی های خودشون ک یهویی غافلگیر نشن شب و نصف شب و ساعات مطبشون 

گناه داره طفلی بخاطره ۰ند روز ی سال سنشو بیشتر بگن 

بنظرم بزار برگتو واسه سال جدید بزنه انشالله ک اونور عید زایمان کنی

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
والا شهاب حسینی هی خودشو داره تو برنامش میکشه که داریم وارد قرن جدید میشیم و تحولات عظیمی میشه و این ...

از لحاظ شمارشی هر صد سال یه قرنه ..ولی ما از صفر شروع نکردیم ک با صفر قرنمون عوض بشه ..اغاز قرن فعلیمونم از ۱۳۰۱ بوده ..پس امسال ۹۹ سال از قرن گذشته

عزیزم اشتباه نکن ریسک زود بدنیا اومدن خیییییلی بیشتره  دکترا همیشه ۳۸ هفته میگن ینی حتی با این ...

اخه الان 39 هفتم تموم میشه یعنی امروز.

وارد 40 هفته میشم. تاریخ زده برای 25 اسفند ولی گفت نهایتش 41 هفته بشه که میشه 1 یا 2. فروردین.

منم از خدامه که سال جدید باشه ولی میترسم مدفوع کنه و دردسر بشه.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
از لحاظ شمارشی هر صد سال یه قرنه ..ولی ما از صفر شروع نکردیم ک با صفر قرنمون عوض بشه ..اغاز قرن فعلی ...

درسته.

من معذرت میخوام پستتونو با لحن بد خونده بودم و خوب جواب ندادم ببخشید❤