2777
2789
عنوان

بالاخره امسال اخر قرن هست یا نه؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست
درسته. من معذرت میخوام پستتونو با لحن بد خونده بودم و خوب جواب ندادم ببخشید❤

خواهش میکنم عزیزم طوری نیس فدای سرت

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه الان 39 هفتم تموم میشه یعنی امروز. وارد 40 هفته میشم. تاریخ زده برای 25 اسفند ولی گفت نهایتش 41 ...

انشالله ب سلامتی زایمان کنی 

نمیدونم بخدا چی بگم امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد 

شما مطمئنی ۴۰ هفته ای امکان نداره دکترا تا ۴۰ نگه دارنا☹

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
انشالله ب سلامتی زایمان کنی  نمیدونم بخدا چی بگم امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد  شما مطم ...

قربونت عزیزم.

برام دعا کن زایمانم راحت باشه.

اره مطمئنم. امروز 39 هفتم تموم میشه.

برای طبیعی نگه میدارن ولی برای سز نه.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
قربونت عزیزم. برام دعا کن زایمانم راحت باشه. اره مطمئنم. امروز 39 هفتم تموم میشه. برای طبیعی ن ...

والا من دو تا زایمانمم ۳۷ نامه میدادن ☹

خلاصه انشالله ک عالی عالی زایمان کنی عزیزم و تو سال جدید 😁😁😁😁😁

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
والا من دو تا زایمانمم ۳۷ نامه میدادن ☹ خلاصه انشالله ک عالی عالی زایمان کنی عزیزم و تو سال جدید 😁 ...

ممنون عزیم. توکل بخدا😘😘😘

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
پس ینی ما هیچ وقت سال 1300 نداشتیم؟؟ من متوجه نمیشم😯

۱۳۰۰ داشتیم عزیزم ولی ۱۳۰۰ نود و نهمین سال قرن ۱۲۰۰بوده 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
گیج شدم گلم برم سرچ کنم😍😂

ببین ما وقتی وارد سال ۱۳۰۱ شدیم ینی قرن ۱۲۰۰تموم شد و وارد ۱۳۰۰ شدیم ..

امسالم نود و نهمین سال از قرن ۱۳۰۰ هست ..

سال اینده صدسال تموم میشه ..

۱۴۰۱ اغاز قرن حساب میشه

یه جورایی فهمیدم اما قانع نشدم بنظرم 1400 اول قرنه 😕😕

۱۴۰۰ تازه میشه ۹۹سال..چون قرن قبلی از ۱۳۰۱شروع شده بازم مطالعه کنید بهتر متوجه میشید