2777
2789
صفحه رو پایین بیارید و بروزرسانی انجام شود  مطالب تغییر می‌کند

نه وقتیم میارم پایین پستا باز جدید نیس پستایی که جدید میزار بالا نمیاد

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقتیم میارم پایین پستا باز جدید نیس پستایی که جدید میزار بالا نمیاد

اون پست ها بر اساس مطالبی است که دیدید و یا لایک کردید نشون میده و یا پست هایی که لایک و کامنت زیادی داشته باشند، پست هایی که تازه ارسال شده باشد را که نمایش نمی‌دهد 

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
اون پست ها بر اساس مطالبی است که دیدید و یا لایک کردید نشون میده و یا پست هایی که لایک و کامنت زیادی ...

ینی هیچ راهی نیست پستای جدیدو ببینم

واسه اینکه پستمو ببرم ویترین باید پست جدید لایک کنم دیگه

ینی هیچ راهی نیست پستای جدیدو ببینم واسه اینکه پستمو ببرم ویترین باید پست جدید لایک کنم دیگه

واسه اینکه پست تون بره ویترین، باید محتوای جدید بذارید نه تکراری متنی که نوشتید جدید باشد و کپی نباشد 

از هشتگ های مناسب استفاده کنید، از هشتگ های غیر مرتبط با پست استفاده نکنید، اینا رو رعایت کنید پست تون میره تو ویترین 

واسه اینکه پست تون بره ویترین، باید محتوای جدید بذارید نه تکراری متنی که نوشتید جدید باشد و کپی نباش ...

روش راحت ترم هست با ده تا اکانتم پستمو لایک میکنم بعد یه پستم که تو ویترین جدید گذاشتم لایک میکنم میره ویترین

روش راحت ترم هست با ده تا اکانتم پستمو لایک میکنم بعد یه پستم که تو ویترین جدید گذاشتم لایک میکنم می ...

پیام رسان ایرانیه دیگه، اینستاگرام این‌طوری نیست 

اینستاگرام اینکارو کنید، شما رو ربات فرض میکنه و اکانت تون محدود میشه