2777
2789
عنوان

عشق من

86 بازدید | 8 پست

دلم یه عشق،واقعی میخاد. کسی که بهش ابراز علاقه کنم وباهم وقت بگذرونیم و عشق،بورزیم . براش،آرایش کنم و براش عشوه بیام و اونم بخنده و بپرم تو بغلش . موقعی که خستس بعضی موقع ها بگم دراز بکش  ماساژت بدم 🙊🙈 هرروز بعد از اومدن از سر کار بهش خسته نباشید بگم و ببوسمش💋 همش عشقم صداش کنم. روز تعطیل باهم فیلم ببینین واون صبونه درست کنه. باهم توی ماشین آهنگ عاشقونه بخونیم ودابسمش بگیریم. من مطمئنم محبت روی هر آدمی تاثیر داره ❤ ولی افراطی نباشه بهتره . باید پایه همه کاراش باشی مثل یک پسر که دوست صمیمیشه . به خانوادش،و دوستاش احترام بزاری وجلوی،همه ازش تعریف کنی تا بیشتر دوست داشته باشه . از هیکل مردونش تعریف کنی و تشویقش کنی ورزش کنه. توی عروسیتون همش براش عشوه بیای . این جملات همش،درده بخدا 😑😔 چرا من یه موردم نتونستم برای خودم پیدا کنم ؟؟؟ آخه من خیلی محبوبم ولی قسمتم نمیشه ؟ کی،به آرزوم میرسم خدامیدونه

به ارزوت میرسی صبور باش🤭

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

ایشالا که پیدا میشه کم غصه بخور توکل کن به خدا

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا عجیب نیست این غریزه ی وجودیه ولی نمیدونم چرا یکی میگه یه جوری میشم😂😂😂اینجوریم که ایش

متن از خودم بود . تموم رویاهای یک دختر ناز نازی 😊 دوست داشتی؟؟؟

متن از خودم بود . تموم رویاهای یک دختر ناز نازی 😊 دوست داشتی؟؟؟

آره😂❤

ولی خب زندگی کردن ۲ تا ادم انقد سختهههه که خدا میدونه

منم مجردم و در شرف ازدواج ولی قسمتای خوب و گوگولیش فقد انگار تو مخمونه

ای جااااانم فانتزیاتو دوست دارم حتماا اون روز میرسه خدا وقتشو بهتر میدونه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

انشالله یه دونه خوبه خوبش نصیبت 🌸🌸

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم