2777
2789
عنوان

بیاید هفت سین من

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
بلد نیستم عکس بزارم 🙈

عزیزم عب بنداره اگه رنگ باشه پاک میشه اگه لعابی باشه پاک نمیشه اگه رنگ روغنی روشه با تینری یا پاک کننده مخصوص پاکش کن اگه رنگش اکرلیک تشتو توش اب داغ بریز ظرفاتو توش بذار بعد 5 دقیقه با سیم ظرف شویی بشورش تام رنگاش میره بعدم بزار خشک بشه و بعد دباره به حالت خام برمیگرده هر جور خواستی میتونی رنگش کنی 

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..
بله کاشتم به نظرم خوشگل میشه شما میخوای بکاری ؟؟/

آره تا حالا نکاشتم گفتم اگ تجربه ای داری بهم بگی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تا حالا نکاشتم گفتم اگ تجربه ای داری بهم بگی

خیلی راحته. بسته به نوع ظرفی که میخوای توش سبزه بکاری که کوچیکه یا بزرگ یه مقدار عدس خیس کن 24 ساعت خیس بخوره کافیه تند تند ابشو عوض کن که بو نگیره بعد ابک شکن بریز تو ظرف سبزت بعدم یه دسماس مرطوب بکش روش هواست بهش باشه دسمال همیشه خیس باشه بزار یه جای گرم و پر نور تا جوانه بزنه بعد هر روز چکش کن وقتی دید جوانه زد دسمالو بردار و به مقدار کافی بهش اب بده زیاد نه که بگنده اگه از الان شروع کنی واسه عید سبزت خیلی خوشگل میشه 

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..
خیلی راحته. بسته به نوع ظرفی که میخوای توش سبزه بکاری که کوچیکه یا بزرگ یه مقدار عدس خیس کن 24 ساعت ...

مرسی عزیزم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مرسی عزیزم

خواهش میکنم سال خوبی داشته باشی